Beskrivelse

Nescafé Farmers Origins 3 Americas kaffe samler bønner fra Costa Rica, Guatemala og Nicaragua i en vakker kaffeblanding. 

Kaffen fra disse tre landene vokser i store høyder, noe som når den blandes sammen gir kaffen en nøtteaktig og litt røykaktig smak. Det er en kombinasjon av smaker og aromaer du ikke har sett før. Bønnene som brukes i denne blandingen er både Arabica og Robusta.

Nescafé Farmers Origins kaffe i samarbeid med bøndene i disse regionene. Du kan smake lidenskapen i hver slurk av denne deilige lungoen, som du kan nyte i aluminiumskapsler som bevarer smaken av kaffen.

Hver kopp du brygger med din Nespresso®-maskin vil smake nystekt og malt. sett inn kapselen, trykk på knappen for en lungokopp, og på mindre enn ett minutt vil du kunne nyte denne eksepsjonelle kaffen. Få en pakke med 10 aluminiumskapsler som er kompatible med din Nespresso®-maskin og oppdag denne Nescafé Farmers Origins-blandingen.

Spesifikasjoner

Antall kapsler

10

Antall kopper

10

Merker

Nescafé

Kapselsystem

Nespresso

Smak

Syrlig Robusta, Nøtter, Aromatisk arabica, Røyk

Eiendom

Aluminium, Arabica/Robusta

Koppstørrelse

Lungo

Styrke

Kraftig (8/10)

Best før

10.06.2024

3 Americas Lungo - Nescafé

10 kapsler til Nespresso®

(1)

Anmeldelser (1)

Beste kaffen etter min smak. Rimelige priser og kort levering. Veldig stor eske med mye tomfyll. Burde hatt mindre alternativ. Se mer