• ★★★★★ 300.000 kunder siden 2011
  • Fri frakt på ordre over 999,-
  • Vi sender hver ukedag kl. 13:00

Kaffesirup

10 varer

  • Levering innen 1-4 virkedager
  • Fraktkostnad: 79,90 kr. på bestillinger over 100 kr.
  • Gratis frakt på bestillinger over 999 kr.

Kaffesirup er en måte å gjøre din normale hverdagskaffe til noe det smaker helg av. Til en dessert. Ta den og gjøre den til noe du har lyst til å tilby gjester ved spesielle anledninger. Kaffesirup er absolutt en måte å være kreativ på og eksperimentere med smaker og forskjellig kaffedrikker. Kaffesirup er morsomt og smakfullt. Hvorfor ikke ta en gjennomsnittlig dag og kaffe og gjøre den til noe spesielt!

Historien bak Monin-siruper

Monin ble oppdaget og startet av en franskmann navngitt George Monin som oppdaget at drinkene han skulle til å servere gjestene sine manglet aroma, smak og farge. Han ønsket noe til å avslutte aftenen med, noe i stil med det deilige måltidet for bare noen øyeblikk siden. Han eksperimenterte i årevis med det han hadde på kjøkkenet sitt, brukte friske frukter og utvant smak han så ønsket å bruke til drinker, kaffe og vann.

Etter år med prøving og feiling og laging av en smakssatt drink han var fornøyd med, fortsatte han, og lagt fler og fler smaker. Nå, 3 generasjoner senere, etter over 100 år, er Monin-siruper et internasjonalt merke brukt i hele verden.

Monin gir tilbake

Her er noen måter Monin viser sitt sosiale ansvar og forpliktelser for en bedre verden på:

  • Monin har blitt anerkjent av og inngikk samarbeide med EPA (Miljømessig Partnerskapsbyrå) pga. deres holdninger og evne til å redusere avfallsmengden.
  • Alle pakking og merking er 100% resirkulerbart og bruker 20% resirkulert innhold og vannløselig farge basert på soya. Flaskene inneholder heller ikke BPA (kjemiske plastmykgjørere) og etikettpapiret som brukes er sertifisert av FCS (Forest Stewardship Council).
  • Monin-sirup resirkuleres ved å mate biekolonier siden 2008 og har matet mer enn 374 milliarder bier. Dette er viktig på grunn av problemet med at kolonier kollapser, som da reduserer bie-populasjonen i hele verden. 

Ideer for kaffesirup

Her er noen ideer som kan inspirere deg neste gang du ønsker å prøve våre kaffesiruper med din kaffekapselmaskin og bli kreativ på kjøkkenet:

  • En is-latte kan lages med en espresso, kald melk, is, den kaffesirupen du liker best, og toppes med pisket krem.
  • En varm latte laget med enten en enslig eller dobbel espresso og dampet melk. Så kan du tilsette enten en, eller en kombinasjon av 2 siruper som passer godt sammen som hasselnøtt og vanilje eller hasselnøtt og sjokolade. Amaretto i en latte passer godt alene også. Det blir dekadent om den også toppes med pisket krem og mandler.
  • En nybrygget kaffe toppet med melk og fløte (50/50) og Irsk sirup og litt mindre Amaretto-sirup er en nydelig kombinasjon når den toppes med pisket krem og drysses over med kanel. 
  • Du kan gjenskape en Tiramisu-dessert ved å bruke sjokolade og Amaretto-sirup i en latte med en dobbel mengde espresso og toppe med dampet melk.
  • Karamell- og hasselnøttsirup er en deilig kombinasjon som enten kan brukes til å lage en islatte eller en normal latte med. Is-latten kan man toppe med iskrem og garnere med nøtter, mens den varme latten kan toppes med krem og nøtter.