• ★★★★★ 500.000 kunder siden 2011
  • Fri frakt på ordre over 999,-
  • Vi sender hver ukedag kl. 13:00

Yogi te

20 varer

  • Levering innen 1-4 virkedager
  • Fraktkostnad: 79 kr. på bestillinger over 100 kr.
  • Gratis frakt på bestillinger over 999 kr.

Yogi-te er produsert fra unike Ayurveda-oppskrifter basert på urter og krydder for å promotere velvære. Totalt er det 20 varianter laget av over 80 organiske urter og krydder som gir den unike smaken og sunne egenskaper. Yogi-te kommer fra en lang historie, kjærlighet, balanse og helse. Yogi-teens røtter har slått dyp rot i livsstilen med yoga og balanse mellom kropp, sjel og tanke.

Yogi-teens fortid

Yogi-teens røtter stammer fra læren om balanse mellom kropp, sjel og tanke for 3000 år siden. Det var på 1960-tallet at indisk yoga og ayurvedatradisjonene ble introdusert for den vestlige verden. Det var Yogi Bhajan som spilte en viktig rolle med å introdusere denne utøvelsen og serverte sin helt egne aromatisk krydret te. Opprinnelig besto Yogi-teblandingen av kanel, kardemomme, ingefær, nelliker og sort pepper. Den ble solgt for første gangen i Europa i løpet av 1970-tallet, men fra 1987 ble den solgt under det offisielle navnet Yogi-te.

Yogi-te bryr seg

Yogi-te har brukt organiske metoder for gårdsdrift siden 1980-tallet, før det ble akseptert som den riktige måten å gjøre ting på. Logisk når man tenker på livsstilen og forholdet Yogi-te har til miljøet. All Yogi-te er merket med EUs merke for organsik dyrket samt også andre nasjonale organer som bedriver kontroll.

I produksjonsprosessen til Yogi-te hentes strøm fra fornybare energikilder. Og for å redusere deres miljømessige fotavtrykk flyttes all te fra fabrikken til lagerbygget via tog. Yogi-te-kontorene i Hamburg har blitt tildelt "Grønn Bygning"-sertifisering av den europeiske kommisjonen etter at den ble konvertert til en energieffektiv bygning i 2012.

Yogi-te gjør godt

Yogi-te er involvert i noen veldedighetsprosjekter som fokuserer på barn og natur. Deres Kumari- og Nevanda-prosjekter hjelper med å gi foreldreløse en lykkeligere barndom og fokuserer på å hjelpe barn til å bli uavhengige med husly, kjærlighet, helse og utdannelse.

En annen prosjekt fokusert på barn i deres Medadumbara-initiativ som fokuserer på utdannelse av barn fra fattige bondefamilier på Sri Lanka.

I Madagaskar støtter Yogi-te en ideel organisasjon kalt "Naturefund" som kjøper og beplanter skoger på nytt for å beskytt arter som mister deres hjem på grunn av avskoging.