Café René – Kvalitetsbevisst produsent av kompatible kapsler
1. mai 2019

Café René – Kvalitetsbevisst produsent av kompatible kapsler

Café René er en polsk virksomhet, som fokuserer på å utvikle en mengde produkter til diverse kapsel- og putemaskiner. Café René har eksistert siden 1991 og lager produkter av høy kvalitet til lavere priser enn sine konkurrenter.

Hvem er Café René?

Café René ble stiftet i den polske byen Piła i 1991. Etter murens fall overtok Café René en kaffefabrikk tett ved den tyske grensen, som siden har blitt modernisert og ikke lenger bare inneholder produksjon, men også et stort laboratorium, utviklingssenter og andre forskningsfasiliteter. Café Renés utvikling er gjort i tett samarbeide med EU, som de har mottatt flere stipender og tilskudd fra for deres arbeide med utvikling av virksomheten, nærmiljø og landbruk.

Hva kan Café René?

Café René står for høy kvalitet til lav pris. Den lave prisen kan de tilby fordi prisen på arbeidskraft er lavere i Polen, samtidig med at de hele tiden jobber med å forbedre alle produksjonsledd. Café René har f.eks. startet med å importere grønne kaffebønner, som de selv rister og etterbehandler, for selv å kunne garantere for høy kvalitet. I tillegg dyrker de en stor del av sine råvarer i nærområdene. Til diverse system lager Café René et vell av kompatible kapsler, dvs. ”kopikapsler”, som er billigere enn de originale. Det gjør at du kan spare penger, uten at du behøver å bekymre deg for kvaliteten.

Hvem bør velge Café René?

Du bør velge Café René hvis du er lei av å betale for mye. Originale kapsler og kaffeputer er ofte dyre, og når Café René kan lage dem av samme kvalitet, kan man virkelig spare mange penger. Med Café René kan du finne et stort utvalg av skjønne drikker som passer til hele familien.

Kan jeg bruke Café René?

Du kan finne et stort utvalg billige kapsler fra Café René til Nespresso. Café René produserer ikke bare flere forskjellige velsmakende kaffevarianter, men også tekapsler til Nespresso. Dermed kan du få tekapsler av høy kvalitet, som du lynhurtig kan lage deg te med på din nespressomaskin.

Hvis du ønsker billigere alternativ til din Dolce Gusto-maskin, har vi samlet et stort utvalg av forskjellige varianter Café René til Dolce Gusto. Utvalget inneholder diverse kaffespesialiteter, kaffevarianter, kakao og te som alle er av høy kvalitet, men til lavere priser enn de originale variantene.

Med Café René til Senseo kan man spare massevis med penger. Prisen er mye lavere enn hva de originale senseoputene skilter med, men kvaliteten er stadig helt i topp. Du kan også spare enda mer ved at du kjøper litt større mengder om gangen.

Besøk Café René