Caffenu – Maskinen din blir som ny
19. august 2019

Caffenu – Maskinen din blir som ny

Caffenu sørger for at maskinen din blir akkurat som da den var ny. Siden 2010 har Caffenu produsert diverse rensekapsler til kapselmaskiner.

Hvem er Caffenu?

Caffenu er en Sørafrikansk virksomhet som ble startet av Rowan Isaacman. Rowan er teknisk utdannet, og var før Caffenu med på å starte en av de første virksomhetene som produserte kompatible Nespresso®-kapsler. Det var under arbeidet med de kompatible kapslene at han oppdaget at selve bryggekammeret på nespressomaskinene ofte ble meget skittent gjennom maskinens bruk – og han synes heller ikke at kaffen smakte som da maskinen var ny.

Det ga Rowan en idé, og han gikk straks i gang med å lage en kapsel som kunne rengjøre maskinen. Løsningen ble de oransje kapslene som du i dag kan kjøpe til flere kapselsystem.

Hva kan Caffenu?

Alle vil nok kunne nikke gjenkjennende til at man ofte vasker filterholderen til kaffemaskinen, kaffekannen og kaffekoppen sin. Men hva med kaffemaskinn din? Selv om man overholder den regelmessige avkalkingen, som beskrevet i bruksanvisningen, så bygger det seg opp skitt og bakterier inni bryggekammeret på kapselmaskinen. Hvis du har en kapselmaskin hvor du kan kikke inn i bryggekammeret, vil du nok kunne se at det er et "skittent" belegg der. Med kapslene fra Caffenu kan du sørge for at maskinen blir helt ren innvendig. Kapslene inneholder en blanding av vaskemidler som rengjør maskinen, så alle de tilsmussede overflatene blir rene og pene igjen. Det vil du kunne smake med det samme!

Hvem bør velge Caffenu?

Du bør velge Caffenu hvis du vil ha den beste opplevelsen hver gang du brygger en kapsel. Kapslene er enkle å bruke og finnes til de fleste maskinene. Du bør velge Caffenu hvis du vil skjemme bort maskinen din like mye som den skjemmer bort deg.

Kan jeg bruke Caffenu?

Du kan bruke Caffenu til et stort utvalg av kapselsystem. Caffenu til Nespresso er den første varianten som Caffenu lanserte. Kapslene ligner en helt normal Nespresso-kapsel, men er laget av oransje plast.

Caffenu-rensekapsler til Caffitaly sørger for at maskinen din på nytt kan lage kaffe, presis som da den var ny.

Hvis din Lavazza A Modo Mio-kaffe er begynt å smake annerledes, så er det en kjempegod idé å forsøke å rengjøre maskinen med Caffenu til A Modo Mio.

Besøk Caffenu