David Rio - Moderne chai og teklassikere
30. september 2019

David Rio - Moderne chai og teklassikere

David Rio er en tevirksomhet fra San Fransisco på den amerikanske vestkysten. Virksomheten har siden 1996 produsert en serie med populære tevarianter.

Hvem er David Rio?

David Rio startet da Rio Miura og David Scott Lowe i 1996 begynte å selge et utvalg av te og kaffespesialiteter til Rio Miuras hjemland, Japan. Deres første chaivariant het elefantvanilje, og var egentlig laget for eksport nettopp til Japan. Varianten ble lynhurtig populært i hjemlandet og etterspørselen fra forbrukere og butikker ble så stor at Elefantvanilje fort ble tilgjengelig i butikker over hele USA. Det inspirerte David og Rio til å lansere Tiger Spice Chai, som siden har blitt David Rios signaturte. Siden da har David Rio lansert flere varianter, som alle er en del av Serien "utrydningstruede arter", som gjenspeiler David Rios engasjement innenfor dyrevelferd.

I dag fås David Rios produkter i butikker, restauranter og caféer over hele kloden.

Hva kan David Rio?

David Rio er verdenskjente for deres Chai-te i høy kvalitet. David Rio har satt standarden for hva som kan forventes av den krydrede tevarianten, som anses som et av de beste alternativene til de velkjente kaffespesialitetene. Opplevelsen er alltid suveren, og krever ikke at du selv anskaffer deg diverse spesialutstyr og sitter på masse praktisk kunnskap om tebrygging

Hvem bør velge David Rio?

Du bør velge David Rio hvis du søker Chai-te i særklasse. David Rios utvalg av Chai-te selges i flere fine caféer og restauranter fordi kvaliteten ganske enkelt ikke kan overgås. Når du velger David Rio-te får du derfor caféopplevelsen der hjemme.

Kan jeg bruke David Rio?

For å gjøre bruk av David Rios Chai, skal du bare tilsette varmt vann, melk eller annen melkeerstatning. Hvis du ønsker inspirasjon, finnes det både på emballasjen og på David Rios-nettbutikk flere forskjellige spennende oppskrifter og variasjoner.

Besøk David Rio