Gran Caffé Garibaldi - italiensk luksus i hver kopp
2. mai 2019

Gran Caffé Garibaldi - italiensk luksus i hver kopp

Gran Caffé Garibaldi er en italiensk-kaffeprodusent med lang kaffetradisjon. Gran Caffé Garibaldi har laget kaffe siden 1920-tallet og har med sine mange års erfaring skapt helt unike kaffeopplevelser. Når du velger kaffe fra Gran Caffé Garibaldi får du kaffe som ved de beste fortauskaféer i Italia.

Hvem er Gran Caffé Garibaldi?

Gran Caffé Garibaldi er oppkalt etter den italienske folkehelten Giuseppe Garibaldi. Da den første butikken åpnet i 1920-årene var det med ønsket om å levere den beste kaffen til lokalbefolkningen. Etterhvert som virksomhetens rykte for fantastisk kaffe spredte seg, ble etterspørslen så stor at man etterhvert kunne få kaffen i flere byer, godt hjulpet av at flere restauranter, hoteller og andre virksomheter ønsket å servere Gran Caffé Garibaldi for sine kunder. I dag er Gran Caffé Garibaldi tilgjengelig i store dele av verden, som en del av det store italienske kaffekonsernet Gruppo Gimoka.

Hva kan Gran Caffé Garibaldi?

Når du velger kaffe fra Gran Caffé Garibaldi, får du kaffe som er laget etter italienske kaffetradisjoner. Italiensk kaffetradisjon har røtter hundrevis av år tilbake, og det er fra Italia vi får mange av de spesialitetene vi kjenner i dag, slik som Espresso, Ristretto og Cappuccino. Italiensk kaffetradisjon handler om kjærlighet, og det kan smakes.

Hvem bør velge Gran Caffé Garibaldi?

Du bør velge Gran Caffé Garibaldi hvis du elsker en fyldig, voluminøs og aromatisk kaffe. Du får kaffe av høy kvalitet, full av autentisk italiensk velsmak. Prisene er lavere enn ved mange andre gourmetmerker, men la deg endelig ikke lure – Gran Caffé Garibaldi kan fort bli din nye favoritt.

Kan jeg bruke Gran Caffé Garibaldi?

Du kan få kaffe fra Gran Caffé Garibaldi til flere maskiner og behov. Med Gran Caffé Garibaldi til Nespresso får du et bredt utvalg av delikate kaffeopplevelser. Kapslene varierer i intensitet og smak, så alle kan finne en favoritt. Kapslene er produsert i plast, men virker perfekt med Nespressomaskiner.

Ønsker du å male dine kaffebønner selv, kan du velge Gran Caffé Garibaldi kaffebønner. Det gir deg den helt optimale smaksopplevelsen fordi aromaen først frigis når bønnene males. Gran Caffé Garibaldi fås i varianter som passer perfekt til stempelkanne, filterkaffe eller til espressomaskiner.

Besøk Gran Caffé Garibaldi