Gevalia – Kaffen til uventede gjester
4. juni 2019

Gevalia – Kaffen til uventede gjester

Gevalia har i mange år vært blant de markedsførende kaffeprodusentene i Skandinavia. Gevalia har, siden sin start i 1853, fått en stadig større lojal tilhengerskare som daglig drikker koppevis av den kjente gevaliakaffen.

Hvem er Gevalia?

Gevalia startet i den lille svenske byen Gävle, som den gangen i 1853 bare hadde 9500 innbyggere. Byens rolle som et av de store handelsstedene ved sjøen, gjorde at byen hadde mange forskjellige handelsvirksomheter som alle handlet med forskjellige varer slik som matvarer og nytelsesmidler. Kaffesalg ble først en del av virksomhetens produkter i 1913, da man kjøpte sitt eget kafferisteri. Kort tid etterpå ble Gevalia lansert som kaffemerke, og den kjente røde kaffeposen ble tatt i bruk. Med tiden opprettet Gevalia forskningslaboratorier og flere større kafferisterier, for å ha bedre kontroll på kvaliteten og videreutviklingen av behandlingen, og ikke minst oppbevaringen. I dag fås Gevalia ikke kun i Skandinavia, akkurat som variantene har blitt flere og flere.

Hva kan Gevalia?

Gevalia er kaffe fremstilt på tradisjonelt vis, med høy kvalitet og den velkjente smaken av frisk og avbalansert kaffe. Gevalias ekspertise er spesielt fokusert på de nordeuropeiske smaksløkene, hvor de foretrekker en litt mer syrlig og sødmefull kopp kaffe enn de gjør sørpå. Når kaffebønnene ankommer Gevalia, smakstestes en mindre mengde av kaffebønnene før resten ristes. Disse smakstesterne og øvrige kvalitetskontrollører er din garanti for at Gevalias kaffe alltid er perfekt.

Hvem bør velge Gevalia?

Gevalia er den perfekte kaffen til hele døgnet, så du kan benytte deg av Gevalia når du står opp, og Gevalia som aftenkaffe. Du kan også rolig by dine gjester på en kopp Gevalia, for som slagordet i flere av Gevalias reklamekampanjer sier, så er Gevalia kaffen man byr uventede gjester.

Kan jeg bruke Gevalia?

Gevalia kaffekapsler til Nespresso er kompatible kaffekapsler av høy kvalitet. De er billigere enn originale Nespressokapsler, og så er de fulle av den gode smaken du kjenner fra Gevalia.

Hvis du nyter det enkle ved å benytte din Tassimomaskin, men savner den gode smaken av Gevaliakaffe, finnes det en lang rekke varianter av Gevalia til Tassimo. Ikke bare kan du få den originale smaken, men du kan også velge flere andre spesialiteter.

Den klassiske filterkaffen finnes også med Gevalia til Senseo. Med enkle kaffeputer kan du lynhurtig tilberede en enkelt frisk og velsmakende kopp gevaliakaffe, akkurat som du kjenner den.

Besøk Gevalia