Gimoka – Ekte italienske smaksopplevelser
1. mai 2019

Gimoka – Ekte italienske smaksopplevelser

Fra hjertet av den italienske kaffetradisjonen kommer Gimoka. I et sterkt og godt samarbeide mellom tradisjon og teknologi har Gimoka utviklet stor erfaring i industrien for varme drikker, og tilbyr nå en mengde produkter.

Hvem er Gimoka?

Gimoka startet som et mindre familieforetak ved bredden av Øya Comos i den italienske byen Lecco. Her ristet og blandet de kaffe til sine lokale kunder. Kundegruppen vokste fort, og etterspørslen etter Gimokas kaffe gikk etterhvert ut til andre steder i Italia. Gimoka valgte derfor å lukke sin egen butikk, og i stedet levere til caféer, restauranter og spesialbutikker over hele landet – for på den måten å nå ut til flere kunder. Etterhvert ble etterspørslen etter Gimokas produkter så stor at de begynte å levere sine kaffeprodukter til supermarkeder og andre butikker, så private kunder enklere kunne få den kaffen de hadde stiftet bekjentskap med i caféene og spesialbutikkene. I dag er Gimoka er stort kaffeimperie som produserer kaffe, i både eget og andre navn, som leveres til hele verden.

Hva kan Gimoka?

Gimoka lager kaffe etter italienske kaffetradisjoner. Med Gimokas fokus på kvalitet i alle ledd av produksjonen, er kaffen selvsagt også alltid av høy kvalitet. Gimokas produksjon av produkter gjøres med en lang rekke av sertifikater, utdannelse og forskning i bakhånd, så de alltid kan levere de beste produktene til kundene. Gimoka produserer produkter til flere forskjellige system og forskjellige typer. Prisen er som oftest lavere enn den på konkurrerende varer av samme kvalitet fra andre produsenter. Gimoka kan levere produkter av høy kvalitet til lav pris fordi de har optimalisert samtlige ledd i deres prosesser, og ikke minst fordi de er en veldig stor virksomhet.

Hvem bør velge Gimoka?

Du bør velge Gimoka hvis du er glad i kvalitetskaffe. Gimokas kaffetradisjoner kan smakes i det ferdige produktet, hvor enhver kopp vil smake som på en italiensk fortauscafé. Prisen er ofte lavere, så du kan spare penger uten å måtte gå på kompromiss med kvaliteten. Gimoka leverer produkter til mange forskjellige maskinsystemer, så de fleste vil kunne finne et gimokaprodukt som kan bli deres nye favoritt.

Kan jeg bruke Gimoka?

Du kan bruke Gimoka til Nespresso. Til nespressomaskinen din finnes det en rekke forskjellige kompatible kaffekapsler, som du kan få til lavere pris enn de originale. Kaffen er av høy kvalitet, og kommer i plastkapsler.

Søker du alternativ til Dolce Gusto-maskinen din, finnes det flere varianter av Gimoka til Dolce Gusto med alternativ, som alle smaker skjønt og er av høy kvalitet.

Hvis du ønsker kaffe i sin reneste form, må du naturligvis selv male bønnene dine. Kaffens smak og aroma frigis først når du maler den, og du får en helt autentisk opplevelse av kaffen. Gimoka kaffebønner er italiensk kvalitet til lav pris.

Besøk Gimoka