Jacobs – Fra butikk til mastodont
19. august 2019

Jacobs – Fra butikk til mastodont

Jacobs er en del av den store internasjonale virksomheten Jacobs Douwe Egbert(JDE). Jacobs har siden starten i 1895 utviklet seg til å bli Tysklands største kaffemerke, akkurat som du kan støte på Jacobs i resten av verden

Hvem er Jacobs?

I en alder av bare 26 år slo Johann Jacobs i 1895 dørene opp til sin første dagligvarebutikk. Butikken, som lå i den tyske byen Bremen, spesialiserte seg i kaffe, te, kakao, sjokolade og småkaker. Johann hadde vært i lære som kaffeprodusent hos en av de ledende kaffeprodusenter i Bremen. Her fikk han fort samlet en masse kunnskap, og hans lidenskap og evner innenfor smak ble fort oppdaget av hans kolleger, som fort overlot ansvaret for kafferistningen til Johann. Jacobs kaffe ble fort etterspurt, og allerede i 1907 åpnet Johann Jacobs sin første fabrikk for å kunne holde tritt med etterspørselen. Siden ble Johanns nevø Walther en del av virksomheten, og det var hans idé å skifte merkenavn, markedsføring og skifte til de velkjente gule og sorte fargene, som stadig pryder produktene fra Jacobs.

I dag er Jacobs et av verdens ledende kaffemerker, og spesielt den velkjente varianten Krönung er kjent over det meste av verden, hvor den kjennes for sin eksepsjonelle kaffesmak.

Hva kan Jacobs?

Jacobs er en eksepsjonell hverdagskaffe til deg som søker etter litt ekstra når du forsøker å stille kaffetørsten. Kaffen finnes i et utall varianter fordi Jacobs alltid prøver å tilfredsstille de nysgjerrige kaffeelskerenes eventyrlyst. Du kan derfor være sikker på at det også finnes en Jacobs som kan bli favoritten din. Kvaliteten er alltid i sentrum hos Jacobs, og du kan derfor være sikker på at hvert eneste parti er prøvesmakt for å sikre at smaken er som den skal være.

Hvem bør velge Jacobs?

Du bør velge Jacobs hvis du søker en kaffe med ekstra potens og eleganse. Jacobs har varianter som er den perfekte morgenkaffen, den perfekte aftenkaffen og den kaffen du skal by gjestene på når du ønsker å imponere. Det er alltid en Jacobs til deg.

Kan jeg bruke Jacobs?

Hvis du søker Jacobs til Nespresso, finnes det et fint utvalg av aluminiumskapsler. Kapslene inneholder velkjent Jacobs-kaffe i høy kvalitet.

Hvis du har en Tassimomaskin, finnes det et utall av muligheter til å skjemme bort deg selv og dine gjester. Utvalget av Jacobs til Tassimo er nemlig stort. Det finnes ikke kun kaffe, men også diverse kaffespesialiteter som er en barista verdig.

Foretrekker du senseomaskinen, finnes det også et utvalg som kan sikre deg den velkjente Jacobs til Senseo. Senseoputene inneholder den samme kvalitetskaffen du kjenner, og du kan derfor lynhurtig få laget en friskbrygget og delikat kopp kaffe.

Besøk Jacobs