L’Or – Forførende og elegant kaffe.
1. mai 2019

L’Or – Forførende og elegant kaffe.

L’Or er en fransk kaffeprodusent som produserer kaffe av høy kvalitet. Når L’Or lager kaffe er kun det beste godt nok – helt fra kaffebusk til kaffekoppen din. L’Or har eksistert siden 1992, og har fra starten av her i verden sett det som sin oppgave å lage fantastisk kaffe. De har gjennom årene samlet ekspertise og erfaring, og det kan smakes.

Hvem er L’Or?

L’Or åpnet dørene i 1992. Med målsettingen om å lage verdens beste kaffe – og med et navn som oversatt betyr gull – har ambisjonene fra starten av vært store. Kjærligheten til kaffen er drivkraften bak L’Ors oppblomstring, med fokus på utvikling og forskning i alle ledd av kaffedyrking og produksjon. L’Or er en del av Jacobs Douwe Egberts (JDE), som er en av verdens største kaffeprodusenter med en mengde kaffemerker under seg.

Hva kan L’Or?

For L’Or er kaffe ikke bare kaffe – Det handler om nyanser og balansegang, som krever en helt spesiell grad av "kaffenerderi" og -ekspertise. Kaffe dyrkes på kaffeplantasjer – og spesielt den populære Arabica-kaffebønneen – er vanskelig å dyrke. Den krever nemlig helt spesielle forhold, slik som delvis skygge, riktig temperatur og luftfuktighet, i tillegg til at pollineringen av kaffebuskens blomster krever at den har de helt riktige naboplantene. L’Or sørger for at plantene får akkurat det de har behov for, slik at sluttproduktet kommer i mål med ønsket smak. I tillegg har de utviklet flere forskjellige gjæringsprosesser og etterbehandlinger av bønnene, som gjør det mulig å styre sødme, syrlighet og aroma.

Hvem bør velge L’Or?

Du bør velge L’Or, hvis du elsker kaffe og kan smake forskjell på kaffen fra en bensinstasjon og den velbryggede kaffen fra baristaen på caféen. Det er kaffe for "kaffenerden", som ikke bare tar det billigste produktet ned fra hyllen i supermarkedet, men bruker tid på å smake seg frem og finne sin favoritt. Derfor kan du også finne flere varianter av L’Ors-kaffe – det er nemlig detaljen som gjør forskjellen.

Kan jeg bruke L’Or?

L’Or finnes i flere former. Du kan få L’Or til Nespresso, som produseres i aluminiumskapsler, presis som du kjenner det fra de originale nespressokapslene. Utvalget til Nespresso er stort, og derfor kan det godt være en god idé å prøve flere varianter, eller eventuelt prøve vår L’Or-startpakke.

Liker du best en helt ren kaffeopplevelse, kan du også kjøpe L’Or kaffebønner. Med L’Ors-kaffebønner får du den fulle aroma og smak, da den først frigis når du selv maler bønnene. L’Ors-kaffebønner deler i tillegg navn og smaksnyanser med mange av nespressovariantene. Kjenner du nespressovariantene, kan du derfor med fordel velge samme variant som kaffebønner.

Besøk L'Or