Merrild – Dansk kaffehistorie
30. september 2019

Merrild – Dansk kaffehistorie

Merrild er en dansk kaffevirksomhet fra 1960. Merrild er en av de mest populære kaffevarianter i Danmark, og har i årtier vært en fast del av mange danskers hverdag.

Hvem er Merrild?

Merrild ble startet av kjøpmannen Møller Merrild, som besatt en enorm entusiasme for kaffe. Han var dog ikke fornøyd med kaffeutvalget på markedet, og besluttet derfor selv å utgjøre en forskjell. I 1960 kjøpte han sitt første kafferisteri. Kafferisteriet ble plassert i kjelleren under kjøpmannsbutikken, og derfra ble det løpende testet og smakt til for å oppnå den perfekte smak og aroma. En av de kaffeblandingene som ble laget var Merrild 103, som folk stadig koser seg med i mange hjem i dag.

Etterhvert som de moderne supermarkedene inntok gater og smug, så Møller Merrild sitt snitt til å selge sin kaffe på landsplan. Derved gikk Merrild fra å være et lokalt merke, til å kunne finnes på butikkhyller i hele landet. I dag finnes Merrild på hyllene i alle danske supermarkeder og Merrild har blitt en del av den danske kaffekulturen.

Hva kan Merrild?

Merrild mestrer å lage kvalitetskaffe til den brede befolkningen. Merrilds kvalitet er alltid i topp og leverer en kaffe som kan samle og stille kaffelysten. Kaffen er produsert tradisjonelt og vil være ideel til deg som vil ha en kaffe du kjenner.

Hvem bør velge Merrild?

Du bør velge Merrild hvis du vil ha en kopp kaffe full av velsmak og aroma, uten at skal være moderne eller smart. Det er en perfekt kopp kaffe å brygge til sine gjester, akkurat som det er en kopp kaffe som man kan kose seg med til alle døgnets tider.

Kan jeg bruke Merrild?

Hvis du har en av de populære senseomaskinene kan du brygge Merrild til Senseo. På bare et minutt har du en nydelig kopp nybrygget Merrildkaffe, som er en perfekt start på dagen.

Besøk Merrild