Mokaté – enkelt og lekkert
1. mai 2019

Mokaté – enkelt og lekkert

Mokaté er en polsk produsent med fokus på spesielt hurtigprodukter – altså enkle pulverprodukter som bare skal tilsettes vann eller melk. Gjennom deres lange levetid har Mokaté gjort seg lagt merke til i hele Europa ved å produsere matvarer av høy kvalitet til billige priser.

Hvem er Mokaté?

Mokaté er en virksomhet med over hundre års erfaring. Virksomheten startet i 1900 i byen Dobra, som ligger i det som i dag er Tsjekkia. Mokaté har siden starten vært ledet av samme familie, og har utviklet seg til den store virksomheten som den er i dag takket være sin ekspertise i å produsere melkepulver – slik som til Cappuccino og Caffe Latte. I starten fokuserte Mokaté kun på det lokale markedet, men etterhvert som virksomheten vokste ble produktene også mer etterspurte i resten av Østeuropa. Derfor har Café René i dag flere fabrikker plassert rundt omkring i Polen, hvor de forsker, utvikler og produserer sine mange produkter.

Hva kan Mokaté?

Mokaté har spesialisert seg på å lage hurtigprodukter av høy kvalitet, men til lave priser. Deres store ekspertise i å fremstille melkepulver og hurtigkaffe, gjør at du med Mokatés produkter kan lage en lekker Cappuccino helt uten kaffemaskin – du skal bare koke vann og tilsette et brev – så er du klar til å drikke en deilig skummende kopp Cappuccino. Prisen er lavere enn konkurrentenes mest fordi lønnsutgiftene i Polen er lavere, men også fordi Mokaté dyrker og fremstiller mange av råvarene i lokalområdet. Kaffen importerer Mokaté spesielt fra Italia, slik at de får best mulig kaffe som lever opp til deres høye kvalitetskrav.

Hvem bør velge Mokaté?

Du bør velge Mokaté hvis du fremfor alt liker å ha det enkelt. I stedet for å fylle opp kjøkkenet med diverse kaffemaskiner, skal du bare bruke en elektrisk kjele eller varme vann på komfyren din – så kan du på et øyeblikk lage et utall av lekre varme drikker. Andre konkurrenters tilsvarende produkter koster ofte mye mer enn Mokatés, så hvis du ønsker å spare penger, og stadig få varer av god kvalitet, er Mokaté et godt valg.

Kan jeg bruke Mokaté?

Mokatés hurtigkaffe kan brukes av alle som har adgang til kokt vann. Det er mange varianter, men selv om prisen er lav, er kvaliteten stadig på topp.

Er du eller noen i familien kakaodrikkere, finnes det flere varianter av Mokatés hurtigkakao. Disse variantene kan blandes både med varmt vann eller melk, alt etter hva man har til rådighet.

Har du lyst på noe søtt, da kan du prøve småkakene fra Mokaté. Det gir deg alltid noe søtt du kan by gjestene på.