Nescafé – hele verdens favorittkaffe
4. juni 2019

Nescafé – hele verdens favorittkaffe

Den sveitsiske kaffeprodusenten Nescafé har hatt stor innflytelse på hvordan vi drikker vår kaffe i dag. Nescafé er pionerene innenfor hurtigkaffe, som de har produsert siden 1930-tallet. I dag er Nescafé verdens mest solgte kaffe.

Hvem er Nescafé?

Startskuddet til Nescafé kom da Brasil i 1930-årene, etter børskrakket på Wall Street, hadde et stort overskudd av kaffe som de ikke lenger fikk omsetning på. Det kunne Max Morgenthaler se muligheter i, og hans idé om å frysetørre kaffe ble hurtig en realitet under hans ledelse – på den måten skulle man bare tilsette varmt vann for å få en velsmakende kopp kaffe. I 1938 var produktet klart og med navnet Nescafé – en sammentrekning av Nestlé og Café – var man nå klar til å produsere og selge denne nye kaffeformen. Siden ble Nescafé en fast del av rasjonene hos det amerikanske militære, og var også med på Apollo 11s reise til månen. I dag fås Nescafé i et utall av varianter, akkurat som de også produserer den populære Nescafé Dolce Gusto-maskinen.

Hva kan Nescafé?

Nescafé er spesialister i kaffeopplevelser, som er enkle å lage, men smaker som kaffen du kjenner fra Caféer og Restauranter. Nescafé er spesialistene når det kommer til hurtigkaffe. Du kan derfor være sikker på at du får den beste hurtigkaffen når du velger et produkt fra Nescafé.

Hvem bør velge Nescafé?

Du bør velge Nescáfe hvis det skal være godt og enkelt. Utvalget av Nescafé-produkter er stort, og det er derfor enkelt å finne en favoritt. Nescafés produkter er oftest veldig enkle å lage. Det krever bare at du tilsetter varmt vann. Den er derfor også ideel til å ta med seg på tur, når det skal gå fort, eller hvis man ikke vil ha kaffe med kort holdbarhet.

Kan jeg bruke Nescafé?

Ønsker du Nescafés mange smaksopplevelser, og vil du samtidig gjerne ha en maskin som sørger for at du får den optimale opplevelsen, kan du kikke på Nescafé Dolce Gusto. De er enkle å betjene, og det finnes i tillegg et stort utvalg av kapsler til Dolce Gusto.

Nescafé er oppfinnerne, markedslederne og dem med langt det største utvalget av hurtigkaffe. Vi har samlet de mest populære variantene av Nescafé hurtigkaffe i vårt utvalg.

Nescafé Hurtigkakao er også en enkel og hurtig variant man kan kose seg med – når lysten kommer.

Besøk Nescafé