Yogi Tea – Må freden i sjelen gi oss glede.
30. september 2019

Yogi Tea – Må freden i sjelen gi oss glede.

Yogi Te er en amerikansk virksomhet fra delstaten Oregon. Siden 1980-tallet har de produsert urtete inspirert av den klassiske indiske og persiske tekulturen.

Hvem er Yogi Te?

Bak Yogi Te finner vi Yogi Bhajan, en yogainstruktør fra Punjab i India som siden immigrerte til USA. Som en del av den kulturelle revolusjonen gjennom 60- og 70-årene, søkte flere åndelighet og indre ro. Derfor ble Yoga fort en fulltreffer blant befolkningen, ikke bare som treningsform, men også som en livsstil som renser både sjel og kropp. Yogi Bhajan underviste i den forholdsvis ukjente treningsformen, og etter timene bød han deltagerne på te. Denne teen ble fort populær blant deltagerne, som derfor gjerne ønsket også å kunne brygge den hjemme hos seg selv. Teen ble kjærlig oppkalt etter Yogi Bhajan, og dermed var Yogi Te skapt.  I starten ble teen produsert lokalt, men populariteten var ikke til å ta feil av – og derfor flyttet man til profesjonell produksjon allerede i 1982.

I dag finnes Yogi Te på hyllene i det meste av Vesten, som er årsaken til at teen også produseres på flere kontinenter og i flere land.

Hva kan Yogi Te?

Selv om virksomheten bare har eksistert i en håndfull årtier bygger Yogi Te på årtier med opparbeidet ekspertise og tetradisjon fra Østen. Oppskriftene er testet gjennom årtier og århundrer, og råvarene er friske og økologiske. Det gir en naturlig og ren tesmak som gir varme og ro i sjelen.

Hvem bør velge Yogi Te?

Yogi Te er særlig godt til deg som setter pris på te av en helt spesiell kvalitet. Yogi Te er nemlig laget av de beste råvarene og sammensatt slik at de skjemmer bort smaksløkene og tar vare på sinnet. Derfor finnes det også en spesielt utvalgt Yoga-stilling illustrert på hver enkel Yogi Te-variant, som passer sammen med den sinnstilstanden som varianten forsøker å legge til rette for.

Kan jeg bruke Yogi Te?

Yogi Te krever bare kokt vann, derfor skal du bare ha en vannvarmer, elektrisk kjele eller annen måte å varme opp vann i. Yogis teposer er enkle å bruke uansett om man skal brygge seg en hel kanne eller bare en enkelt kopp med te.

Besøk Yogi Te