• ★★★★★ 300.000 kunder siden 2011
 • Fri frakt på ordre over 999,-
 • Vi sender hver ukedag kl. 13:00

Fylle- selv kapsler fra Capsul` in: Gode råd, links, og andre kunders erfaringer

 

Gode links, test, og veiledning ved bruk av Capsul ìn fylle-selv kapsler


 • Veiledning til hvordan bruke Capsulin fylle-selv kapsler - Se her
 • Spørsmål, og svar om Capsul´in fylle- selv kapsler
  – Les våres Capsul´in FAQ
 • Les mer om capsul ìn på deres hjemmeside www.capsul-in.com
 • Se videoer om Capsul'in av Capsul'in.com på Youtube.com
 • Test - sammenligning mellom Capsul'in, og originale Nespresso® kapsler på kaffebloggen CafeZinho
 • Test - Sammenligning mellom Capsul'in, Necap fylle-selv kapsler og Nespresso® kapsler på singleserveespresso.com
 • Test av Capsul’in fylle-selv kapsler på Oncoffeemakers.com
Navigation til Capsul'in

 


Andre kunders erfaring med Capsul'in

Vi har mange kunder som er glade brukere av fylle-selv kapsler fra Capsul ìn til Nespresso. Nedenfor, kan du lese kunders erfaring ved bruk av fylle-selv kapsler fra capsul ìn fra Nespresso:

 

Fantastisk vare
"Fylle- selv  kapslene til Nespresso er geniale, og man sparer mange penger. Vil helt klart handle hos Kaffekapselen igjen."
Anne 

 

Glimrende produkt!
"Jeg har hatt en Nespresso maskin i knapt et år, og har som de fleste andre kunder, kjøpt pods til Nespresso til omkring 3 kr/ stk. Det er en utmerket espresso som er lett å lage men, til en  stiv pris. Jeg har derfor gransket markedet etter andre pods, og dermed også prøvd litt av hvert. Blant annet har jeg prøvd ”lag din egen pods av gamle pods, og sølvpapir” uten stor suksess. Fylle-selv kapslene fra Capsul ìn fra Nespresso fra Kaffekapselen så lovende ut, og kom i forveien med gode anmeldelser. Jeg bestilte derfor noen pakker, og prøvde dem her til morgenen ved  fylle- dem selv. Fordeler: Det er forbløffende lett, og den medfølgende holder/presser er perfekt. Lokket klistrer upåklagelig fast, og kaffen er faktisk litt bedre enn Nespresso (har tatt kaffen fra den originale pods, og fylt den over i kaffekapselen). Jeg vil klart anbefale denne versjon til andre."
Ronny 

 

Lett og godt
"Synes kanskje at de første par fylle-selv kapsler fra Capsul ìn til Nespresso var litt vanskelig å lage, og tenkte at jeg gidder ikke stå med det her tull. Men, etter å ha sett film på youtube, så kan jeg se at det er totalt enkelt, og veldig lett. Nå får vi faktisk en bedre kopp kaffe fordi vi bruker en nyere kaffe. Super lett, og kan helt klart anbefales"
Christian 

 

Damn Good Cup of Coffee!
"Spennende produkt, spennende ide. Detter gir meg mulighet til å lage min egen drømmekaffe. Når jeg har brent, og malt min egen superkaffe, bruker jeg fylle-selv kapslene fra Capsul`in til Nespresso kjøpt hos kaffekapselen, og på den måten lager jeg den absolutte ultimate kopp kaffe. På grunn av kapslene blir doseringen alltid den samme, og det blir ingen søl. Kaffen smaker alltid som den pleier, med bruk av de samme bønner."
Leif

 

Veldig lett å bruke kapslene!
"Nå gleder vi oss til å prøve fylle-selv kapslene fra Capsul ìn til Nespresso, med Illy espresso kaffen som fulgte med men, også med andre kaffer fra detailhandlen. DET ER UTEN TVIL LETT Å BRUKE KAPSLENE!!!!"
Birthe

 

Det er ikke vanskelig å fylle kapslene
"Så kom pakken med fylle- selv kapsler fra Capsul`in til Nespresso, og jeg må si jeg er positiv etter 5 kopper med kaffe, og litt risting. Det er ikke vanskelig å fylle kapslene så *synes godt om*"
Ronny

 

Kapslene fungerer fint
"Fylle-selv kapslene fra Capsul`in til Nespresso, fungerer fint. Den eneste utfordring er, å fjerne kaffe fra kanten, før lokket klistres på. Det krever litt øvelse."
Allan

 

Kapslerne er perfekte
"Fylle-selv kapslene fra Capsul`in til Nespresso fra Kaffekapslen.no, er veldig lett å bruke."
Kurt

 

Kult, at man endelig kan få Capsul`in i NO
"Fylle-selv kapslene fra Capsul`in til Nespresso, holder hva de lover…."
Dahlmann

 

Årets beste kjøp frem til nå!
"Den første kopp jeg laget smakte fryktelig men, den neste kopp smakte veldig godt. Feilen var at jeg var for gjerrig med bønnene. Fylle-selv kapslene fra Capsul`in fra Nespresso, skal fylles helt opp, og presset godt. På den måten får du en bedre smak med aroma, og fylde. Jeg er så glad for at jeg fant denne hjemmesiden. Nå kan jeg drikke en godt kopp kaffe uten å skulle betale det ”hvite ut av øyet”, og samtidig kan jeg eksperimentere med forskjellige smaker. Super godt!!"
Susanne

 

En god ide
"Fylle-selv kapslene fra Capsul ìn til Nespresso, virker utmerket. Det er et godt initiativ med tanke på å bryte et monopol."
Mogens

 

Godt produkt
"Det krever litt øvelse å lære hvordan man fyller fylle-selv kapslene fra Capsul`in til Nespresso, uten å ha kaffe over alt. Jeg har fått mulighet til å bruke min egen kaffeblender, og kan brygge kaffe til en rimelig pris. Jeg vil fortsette med å kjøpe fylle-selv kapsler fra Capsul`in fra Nespresso!"
Thomas

 

Rimelig kvalitet
"Bestilte fylle-selv kapsler fra Capsul`in til Nespresso. Jeg fikk dem lett, og knirkefritt. Kvaliteten på kapslene er rimelig, forstått på den måten at hvert beger består av plastbeger, og et klisterlokk. Det tar litt til å fylle, og sørge for at det ikke ligger kaffepulver hvor klisteret skal være. Ut av 20 stk som jeg laget, var det 2 som ikke virket. Dette var nok fordi de ikke var samlet optimalt (av meg) men, de er heller ikke super lette. Smaker er derimot veldig god."
Claus

 

Perfekt alternativ til Nespresso
"Fylle-selv kapslene fra Capsul `in til Nespresso, er et perfekt alternativ til Nespresso."
Kunde

 

Fylle-selv til Nespresso
"Jeg kjøpte fylle-selv kapslene fra Capsul`in til Nespresso, til min nye nespresso maskin. Kapslene kom dagen etter, og virket fint"
Frank

 

Billige fylle-selv kapsler
"Det kan helt klart anbefales å handle hos kaffekapslen.no. Fint, lett, og ikke minst med billige fylle-selv kapsler fra Capsul`in til Nespresso. Kan klart anbefale å handle her."
Lilian

 

Capsul'in kapslene fungerer fint
"Capsul`in kapslene fungerer fint i Citiz Nespresso maskinen. Lokket er lett å lime på den tomme kapslen. Espressoen har krem men, mindre en Nespresso kapsler. Har prøvd den med Lavazza qualita Oro, og Illy."
Ron

 

Fantastisk
"Det er FANTASTISK å kunne nyte vår helt egen favoritt kaffe i verdens beste kaffemaskin(Nespresso). Fylle-selv kapslene fra Capsul`in til nespresso, er enda litt dyre men, til sammenligning med de originale, så er det jo kun en fraksjon. Vi gleder oss til å eksperimentere med andre kaffetyper. Dette gjør Nespresso maskinen enda mer verdifull!"
Jens 


Godt produkt
"Jeg kjøpte 2 kg espresso kaffe, og 400 fylle-selv kapsler fra Capsul`in til Nespresso, og er fornøyd. Det fungerer, og smaker godt."
Uffe