Choco Dark Dream - Nordic Roast

398 g. kakao

På lager
Now: kr 59,00

Produktspesifikasjoner

Antall kapsler 398
Merker Nordic Roast
Smak Kakao, Sjokolade, Krydder, Søthet
Koppstørrelse Vanlig kopp
Styrke Medium (5/10)
Best før 01.03.2023

Produktbeskrivelse av Choco Dark Dream - Nordic Roast

Selv om Nordic Roast er mest kjent for deres Chai, har de også andre drinker i sortimentet - for eksempel denne aromatiske kakaodrikken.

Herfårdu en kakaodrink med en intens og rik sjokoladesmak. Med andre ord, en kakao med en voksen smak, som har en fin balanse mellom bitter og såoeddde flavor notater. Alt du trenger ågjøre er å komme tilmelken - og påkort tid har du en fin kakao - enkelt, raskt og delvis!

Her er en kakao som er bra for å kose deg på en kald vinterkveld. Imidlertid fungerer det også strålende som enlignendesommerdrink. I dettetilfellet erstatter du bare den varmemelken med forkjølelse i stedet.

Med denne blandingen kan du brygge ca 15 kopper, og som alltid er tilfelle med Nordic Roast, blir drikken levert i en elegant boks.

Nordic Roast er en dansk premium Chai-produsent basert i København. Nordic Roast lever for å tilby førsteklasses Chai-produkter som et kvalitetsalternativ til kaffe og te laget av de beste ingredienser, sammen med god smak og et stilig design der østlige og vestlige tradisjoner forenes.

Choco Dark Dream - Nordic Roast
Din vurdering:
SMå inneholde minst 20 tegn 20