Crema - Hverdagskaffe

1000 g. kaffebønner

På lager
Now: kr 89,00

Produktspesifikasjoner

Antall kapsler 1000
Merker Kaffekapslen
Smak Syrlig Robusta, Aromatisk arabica, Mild surhet, Mellombrente bønner
Eiendom 1000 gram, Arabica/Robusta
Styrke Medium (6/10)
Best før 31.10.2023

Produktbeskrivelse av Crema - Hverdagskaffe

Maler du din egen kaffe? Her får du et helt kilo, slik at du har nok bønner til å holde kaffekvernen forsynt en stund.

Crema Hverdagskaffe er laget på en blanding av middels ristete Arabica- (60%) og Robusta-bønner (40%), som har resultert i en kremet og mild kaffe med en rund fasong og en litt syrlig ettersmak.

Her er en god kaffe, som gjør seg strålende som hverdagskaffe. Etter at bønnene er malt, kan denne kaffen nytes fint som den er, for eksempel som filterkaffe eller i en presskanne. Men tilsetningen av Robusta har gjort den ekstra kremaktig, noe som også gjør den godt egnet til kaffe der du bruker mye melk, for eksempel en Latte eller en Café Au Lait.

Her maler du bønnene selv, så du får akkurat den kaffen som passer deg. For når du maler bønnene selv, kan du justere aromaen, styrken og smaken slik at du får en kaffe med den smaken som passer deg best. For eksempel gir en finere maling en kaffe med mer bitterhet og en grovere maling en kaffe med mer syrlighet. Selvfølgelig vurderer du selv hvilken smak som passer for deg.

Med andre ord, maler du bønnene selv, får du en rikere og mer nyansert kaffeopplevelse - og som en ekstra bonus vil man få en deilig duft av nykvernet kaffe på kjøkkenet.

For det optimale resultatet anbefaler vi at du først maler kaffen rett før du trenger den.

Crema - Hverdagskaffe
Din vurdering:
SMå inneholde minst 20 tegn 20