Dolce Gusto Esperta

Automatisk kapselmaskin

På lager
Now: kr 1 299,00

Produktspesifikasjoner

Antall kapsler 1
Merker DeLonghi
Kapselsystem Dolce Gusto
Eiendom Maskin

Produktbeskrivelse av Dolce Gusto Esperta

Det er ikke bare utformingen av Nescafé Dolce Gusto Esperta som er fremtidsrettet. Maskinen er nemlig smartere enn de fleste.

Maskinen stilles inn, til forskjell fra de fleste andre Dolce Gusto-maskiner, ved å bruke en led-skjerm. I tillegg kan maskinen også betjenes via en gratis app som kan hentes til både Android og iOS. Denne appen virker på både smarttelefoner og nettbrett. Både led-skjermen og applikasjonen er ytterst brukervennlige, og kan betjenes av alle.

Ved hjelp av LED-skjermen eller appen kan du enkelt justere dine foretrukne koppstørrelser og styrker. Du kan også varme opp maskinen uten at du behøver å reise deg. Du kan brygge en kopp direkte fra sofaen, eller med en tidsinnstilling for når kaffen din skal stå klar om morgenen.

Når du lager Dolce Gusto-drikke med Esperta får du flere muligheter enn du gjerne finner ved andre maskiner. Ut over å brygge de mange mulige Dolce Gusto-kapslene til perfeksjon, gir maskinen også mulighet til å bruke to øvrige avanserte funksjoner som gir større valgfrihet når det kommer til smak og intensitet. Espresso Boost gir en mer intensiv og dyp smak fra kaffen din, og er til deg som en gang i mellom ønsker en litt kraftigere kopp kaffe. Delicate Brew gir mild balansert og aromatisk stor kopp kaffe til når du skal skjemme bort deg selv. I tillegg kan du justere maskinen til å lage en ekstra stor kopp ved å aktivere XL-funksjonen.

Den unike utformingen gir plass til en vanntank på hele 1,4 liter, som derfor sjelden skal fylles – selv hos de største kaffeelskere. Den innebygde koppholderen har fire forskjellige innstillinger, så du kan bruke akkurat den koppen du ønsker.

Dolce Gustos økonomimodus skrur maskinen automatisk av hvis den ikke har vært i bruk på 5 minutter. Derfor kan du enkelt lage flere kopper på rad – uten ventetid – mens du ikke behøver bekymre deg om å huske å slukke maskinen. Økonomimodusfunksjonen gir maskinen følgende energimerking: A+.

Dolce Gusto Esperta
Din vurdering:
SMå inneholde minst 20 tegn 20
Bestsellers:
12 drikkeklare Dynamite-iskaffer
Dynamite Ice Latte - 12 stk. 12 x 230 ml. Iskaffe
Now: kr 99,00
Starbucks Caramel Macchiato pakke og kapsel til Dolce Gusto
Starbucks Caramel Macchiato 12 kapsler til Nescafé Dolce Gusto
Now: kr 50,00
Plastkapselholder til Dolce Gusto med kapsler
Kapselholder til 35 Dolce Gusto-kapsler
Now: kr 139,00
Nescafé Café au Lait pakke og kapsel til Dolce Gusto
Nescafé Café Au Lait 16 kapsler til Dolce Gusto
Now: kr 50,00
Café René Grande pakke og kapsel til Dolce Gusto
Grande - René 16 kapsler til Dolce Gusto
Now: kr 35,00
Nescafé Americano package and capsule for Dolce Gusto
Nescafé Americano 16 kapsler til Dolce Gusto
Now: kr 50,00