Espresso - Hverdagskaffe

1000 g. kaffebønner

På lager
Now: kr 89,00

Produktspesifikasjoner

Antall kapsler 1000
Merker Kaffekapslen
Smak Mørk sjokolade, Syrlig Robusta, Mørkristede bønner, Nøtter, Aromatisk arabica, Blomster, Mellomristede bønner
Eiendom 1000 gram, Arabica/Robusta
Styrke Kraftig (8/10)
Best før 25.10.2023

Produktbeskrivelse av Espresso - Hverdagskaffe

Hvis du er glad i Espresso og i tillegg maler kaffebønnene dine, er denne varianten definitivt noe for deg. For med hele 1 kg bønner er kaffekvernen din godt nok forsynt til å holde seg i gang en stund.

Vi har laget denne kaffen fra en blanding av mørkristet Arabica- og Robusta-bønner, som har resultert i en Espresso med en solid base, som er godt ledsaget av mørke sjokolade-notene og som slutter med en behagelig ettersmak.

Her får du en kaffe med en typisk Espresso-smak, noe som gjør at den lett kan nytes for seg selv som hverdagskaffe, men hvis du har lyst til å være litt mer eksperimentell, fungerer den også bra som grunnlaget for Espresso-varianter slik som Cappuccino, Latte Macchiatto eller Flat White.

Vi leverer den i en pose med 1 kg hele bønner, som du maler selv. Du justerer malingsnivået selv slik at du kan få kaffen som passer akkurat for deg. Hvis du for eksempel vil ha en litt mer bitter kaffe, kan du bare male den finere - og hvis du foretrekker en syrligere smak, males den bare litt grovere.

Når du maler din egen kaffe får du en mer nyansert og tilpasset kaffesmak - og som en ekstra bonus fylles kjøkkenet ditt med en deilig duft av nykvernet kaffe.

Så slipp løs din indre Barista og mal en Espresso som passer for deg.

Espresso - Hverdagskaffe
Din vurdering:
SMå inneholde minst 20 tegn 20