Espresso Intenso - Hverdagskaffe

1000 g. kaffebønner

På lager
Now: kr 89,00

Produktspesifikasjoner

Antall kapsler 1000
Merker Kaffekapslen
Smak Svart peppar, Krydder, Mørkbrente bønner, Mild surhet
Eiendom 1000 gram, Arabica/Robusta
Styrke Meget kraftig (10/10)
Best før 28.10.2023

Produktbeskrivelse av Espresso Intenso - Hverdagskaffe

Maler du kaffebønnene dine selv? Her får du hele 1 kg, så du har nok bønner til å holde kaffekvernen godt opptatt en stund.

Her har vi satt sammen en klassisk Espresso-blanding, laget på mørktistet Arabica- og Robusta-bønner. Resultatet er en kopp med en kraftig og intens fasong, med en lang, krydret og behagelig ettersmak. Og selv om Espressoen du brygger her er intens, er det ikke så intenst at det ikke lett kan nytes rent.

Her får du en Espresso som passer for virkelig å komme seg rundt i Espressouniveret med. For selv om den lett kan nytes alene, vil den også fungere godt som grunnlaget for en av de mange Espresso-baserte kaféklassikerne, for eksempel Flat White, Cappuccino eller Latte Macchiatto.

Her får du en veldig allsidig kaffe. Og siden du maler bønnene selv, kan du enkelt lage den Espressoen som passer for deg. For styrke, smak og aroma påvirkes mye av graden av maling, hvor en finere grad av maling resulterer i en mer bitter smak, og en grovere maling gir en syrligere smak.

Så opplev gleden av hjemmelaget kaffe og bli hjemmets Barista. For med hjemmelagde bønner får du en fyldigere og mer nyansert kaffe, og som en ekstra bonus vil man kjenne en fin duft av nykvernet kaffe på kjøkkenet.

Vi anbefaler at du først maler kaffen rett før du trenger den.

Espresso Intenso - Hverdagskaffe
Din vurdering:
SMå inneholde minst 20 tegn 20