Dolce Gusto Genio 2

inkl. 6 pk. kapsler

Lagerstatus: På lager

Anb.: 1 658,40 kr

Nå: 999,00 kr

Det er en god ide å kjøpe kapsler og avkalkning med maskinen

Produktspesifikasjoner

Kapselsystem Dolce Gusto

Produktbeskrivelse av Dolce Gusto Genio 2

Prøv en brukervennlig, stilig maskin for hele familiens favoritter.

Den populære Nescafé Dolce Gusto Genio 2 er laget i en eksklusiv design, med deilige myke linjer og tidløs finish. Maskinen er ekstremt brukervennlig, bare sett inn en kapsel av favorittdrikken din og still ønsket vannmengde ved hjelp av LED Play og Select-panelet, og velg deretter om den skal være kald eller varm. Genio 2 har en unik XL-funksjon som også kan stilles inn på Play and Select. Med XL-funksjonen er det mulig å brygge en enda større kopp når du trenger et ekstra kick for å våkne.

Med et trykk på hele 15 bar lar Genio 2 deg lage ekte espresso. Dette lar deg lage ekte kaféklassikere som cappuccino, flat white og latte machiatto, helt uten melkeskummer og barista-ferdigheter. Dolce Gustos enorme univers tilbyr et utall fantastiske drinker, både for kakao, kaffe og tedrikkere.

Maskinen måler 17 cm (B) x 30 cm (H) x 26 cm (D) og er derfor, til tross for sin brukervennlighet og funksjonalitet, en kompakt maskin. Vanntanken inneholder 1 liter og er enkel å fjerne og fylle, og med den justerbare koppholderen kan du alltid bruke din favorittkopp.

Rengjøring av Dolce Gusto Genio 2 gjøres med en våt klut, mens alle avtagbare deler tåler oppvaskmaskin. Det anbefales at maskinen avkalkes hver 2. måned eller etter 200 kopper. Etter å ha brygget koppen din, slås maskinen automatisk av etter 20 minutter, og sparer dermed energi. Da er den alltid klar hvis du trenger å lage flere kopper etter hverandre.

Med dette tilbudet er 6 av våre Nescafé Dolce Gusto-favoritter. Da har du muligheten til å prøve noe av det enorme Dolce Gusto-serien, og du er klar til å starte jakten på dine nye favoritter.