Dolce Gusto Genio S Plus

Automatisk kapselmaskin

På lager
Now: kr 879,00

Produktspesifikasjoner

Antall kapsler 1
Merker DeLonghi
Kapselsystem Dolce Gusto
Eiendom Maskin

Produktbeskrivelse av Dolce Gusto Genio S Plus

Design og funksjonalitet i perfekt harmoni.

Den automatiske Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus kan forveksles med basismodellen, Dolce Gusto Genio S, men i motsetning har Plus-modellen et ekstra arsenal av funksjoner, som igjen gir deg større spillerom når du brygger kaffe.

Designet er et perfekt samspill mellom det moderne og det klassiske, med runde myke linjer, en frekk rød farge, kromplating og noen svarte innslag. Maskinen er derfor perfekt for både det klassiske tidløse kjøkkenet og det moderne strømlinjeformede uttrykk. Funksjonaliteten er møysommelig og jevnt integrert i design, så brukervennlighet og funksjonalitet er topp. Vanntanken er 0,8 liter og enkel å betjene.

Alle av maskinens funksjoner styres fra det store frontpanelet. Herfra kan du angi mengden vann per kopp, som du kan lese av på kapselen og emballasjen – derfra gjør maskinen resten – og brygger med 15 bars trykk din favorittkaffe. Hvis du foretrekker te eller kakao, er det selvsagt like lett.

For å gi deg den perfekte opplevelsen, har Dolce Gusto Genio S Plus en rekke funksjoner som gir deg mest mulig fleksibilitet til å få morgenkaffen akkurat slik du vil ha dem. Hvis du foretrekker en større kopp kaffe, kan du velge XL-funksjonen fra frontpanelet. Herfra kan du også velge hvilken temperatur du foretrekker – og alternativt aktivere EspressoBoost-funksjonen for å få en ekstra aromatisk og intens kopp espresso.

Selv om maskinen inneholder et vell av funksjoner, er den kategorisert som energiklasse A og slår seg av etter 1 minutt med inaktivitet. Det er nok tid til å lage flere kopper på rad uten å vente, men samtidig en forsikring om at du ikke trenger å bekymre deg for å huske å slå av maskinen når du forlater hjemmet.

Vedlikehold av maskinen er veldig enkelt. Den lyser automatisk rødt når det er tid for avkalking. De avtagbare delene av maskinen kan vaskes i oppvaskmaskin, og resten kan rengjøres med en våt klut.

Dolce Gusto Genio S Plus
Din vurdering:
SMå inneholde minst 20 tegn 20
Bestsellers:
12 drikkeklare Dynamite-iskaffer
Dynamite Ice Latte - 12 stk. 12 x 230 ml. Iskaffe
Now: kr 99,00
Starbucks Caramel Macchiato pakke og kapsel til Dolce Gusto
Starbucks Caramel Macchiato 12 kapsler til Nescafé Dolce Gusto
Now: kr 50,00
Plastkapselholder til Dolce Gusto med kapsler
Kapselholder til 35 Dolce Gusto-kapsler
Now: kr 139,00
Nescafé Café au Lait pakke og kapsel til Dolce Gusto
Nescafé Café Au Lait 16 kapsler til Dolce Gusto
Now: kr 50,00
Café René Grande pakke og kapsel til Dolce Gusto
Grande - René 16 kapsler til Dolce Gusto
Now: kr 35,00
Nescafé Americano package and capsule for Dolce Gusto
Nescafé Americano 16 kapsler til Dolce Gusto
Now: kr 50,00