Green Meadow - Nordic Roast

398 g. chai te

På lager
Now: kr 59,00

Produktspesifikasjoner

Antall kapsler 398
Merker Nordic Roast
Smak Krydder, Søthet, Te
Eiendom Vegansk
Koppstørrelse Vanlig kopp
Styrke Medium (5/10)
Best før 12.01.2023

Produktbeskrivelse av Green Meadow - Nordic Roast

Med Green Meadow får du en klassisk Chai som du kjenner den, men bare i en vegansk versjon. For med denne varianten har Nordic Roast erstattet det vanlige melkepulveret med rismelk i stedet.

Her er en vegansk Chai som er fri for animalske produkter og derfor spesielt egnet for veganere eller de som lider av melkeallergier.

Denne Chaien er ikke så veldig forskjellig fra Nordic Roasts Indian Summer Chai, da det bare er melkepulveret som har blitt erstattet med den ikke-animalske melkepulveret fra rismelken i stedet.

Du får derfor fortsatt en klassisk Chai som du kjenner den, full av de gode krydderne som kanel, kardemomme og ingefær, og siden denne varianten allerede kommer med rismelk i pulverform, er det nok bare å helle litt vann i for å brygge den som en Chai-te. Og som alltid med Nordic Roast Chai, kommer chai pulveret i en elegant og praktisk beholder, som kan gjenbrukes når chai-pulveret har blitt brukt opp.

Vi leverer denne aromatiske og veganske Chai-teen i en beholder på 398g, noe som skal holde for å brygge ca 15 kopper Chai-te.

Nordic Roast er en dansk premium Chai-produsent basert i København. Nordic Roast lever for å tilby førsteklasses Chai-produkter som et kvalitetsalternativ til kaffe og te laget av de beste ingredienser, sammen med god smak og et stilig design der østlige og vestlige tradisjoner forenes.

Green Meadow - Nordic Roast
Din vurdering:
SMå inneholde minst 20 tegn 20