Gran Caffé Garibaldi Gusto Dolce

1000 g. kaffebønner

Lagerstatus: På lager

Anb.: 169,90 kr

Nå: 109,90 kr

ELLER

Produktspesifikasjoner

Best Before 18.06.2020
smak Appelsin, Krydder, Mild surhet, Sjokolade
Styrke
Kraftig" (7/10)
Merker Gran Caffé Garibaldi
Eiendom Arabica/Robusta, 1000 gram

Produktbeskrivelse av Gran Caffé Garibaldi Gusto Dolce

De italienske ordene “gusto dolce” betyr direkte oversatt til norsk, ”søt smak” – og det er presis hva du får i denne kaffen.

Klassiske italienske kaffebønner som er ristet ved lav temeratur over lang tid. Gir en fremragende Espresso med en flott gyllen kaffekrem.

Den velbalanserte blandingen har en sirupslignende fyldighet og smak. Med en ettersmak og duft av en bred variasjon av krydder, pirres sansene dine. Kaffebønnenes milde syrlighet, noter av bitter sjokolade og appelsinskall er en glimrende motvekt til den ellers søtlige aromaen.

Absolutt en blanding for deg som setter god pris på en kaffe med mange fasetter. Gusto Dolce inneholder 60% Arabica-kaffebønner fra Brasil og Columbia samt 40% Robusta-bønner fra India.

Fordelen ved denne pakkens emballering er at den, pga. en enveisventil, sørger for optimalt å ta vare på kaffebønnenes smak og aroma.

Anmeldelser- basert på 7 anmeldelser
5
2
0
0
0
03. januar 2019
Denne kaffen er så god:) der er 2 gang jeg kjøper den. Veninnna mi synes og den var så god, så jeg kjøpte en til henne og. Virkelig en balansert kaffe, med digg smak. Ikke for mørkt, ikke for lys. Elsker den. Jeg savner den alltid når jeg ikke har den. Så fersk og god smak. Love it.
Vise alle anmeldelser

Skrive en anmeldelse:

  •   1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
    Anmeldelse:
  • Innholdet må være minst 20 tegn 20