Tassimo Joy (hvit)

T45 kapselmaskine

Lagerstatus: På lager

Nå: 699,00 kr
ELLER
Det er en god ide å kjøpe kapsler og avkalkning med maskinen

Produktspesifikasjoner

Kapselsystem Tassimo
Merker Bosch
Eiendom Maskin

Produktbeskrivelse av Tassimo Joy (hvit)

Setter du også pris på en nydelig friskbrygget kopp kaffe? Men ønsker du også noen ganger å lage en Cappuccino, Latte Machiatto eller å by de minste på en kopp kakao?

Så er Tassimos smaksunivers midt i blinken for deg – og med Tassimos Joy er du klar til den luksus det er, å kunne lage alle de skjønne drikkene med et enkelt klikk.

Tassimo Joy benytter seg av Tassimos patenterte Intellibrew-system, som ved hjelp av såkalte T-discs, enkelt, bekvemt og helt automatisk brygger den perfekte koppen – hver gang.

Vannbeholderen til Tassimo Joy er stor, og inneholder nok vann til at hele familien kan få sine varme drikker uten å måtte pendle mot springen hele dagen. Oppvarmingen er ferdig på et øyeblikk, og så er du klar til å brygge. Maskinens koppholder er justérbar, så du kan bruke porselenskoppen du har arvet, eller kanskje termokoppen når du er på farten.

Rengjøring og avkalking styres via det samme intelligente systemet, og minner deg om når det er på tide. Det eneste du må gjøre er å tørke av maskinen med en våt klut i ny og ne når du synes den har behov for det.

Tassimo Joy kommer her i en tidløs hvit utforming, som passer inn i kjøkken med rene linjer.

Bedøm Tassimo Joy (hvit)

  •   1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
    Anmeldelse:
  • Anmeldelse (minst 20 tegn) 20