Dolce Gusto Lumio

inkl. 6 pk. kapsler

Lagerstatus: På lager

Anb.: 1 458,40 kr

Nå: 899,00 kr

Det er en god ide å kjøpe kapsler og avkalkning med maskinen

Produktspesifikasjoner

Kapselsystem Dolce Gusto

Produktbeskrivelse av Dolce Gusto Lumio

Kjøp en maskin med futuristiske linjer og moderne brukervennlighet.

Ikke la deg lure av det minimalistiske designet. Nescafé Dolce Gusto Lumio er en maskin med maksimale muligheter. Dolce Gustos univers av fantastiske smaker gir et hav av muligheter for hele familien. Det finnes utallige kaffesorter, kaféspesialiteter, kakao og te som gjør Dolce Gustos unike univers perfekt for hele familien. Lumio leverer 15 bar trykk, som lar deg lage ekte kafékaffe som espresso, som er base i flere kaféklassikere som cappuccino, latte macchiato og americano.

Maskinen måler bare 37 cm (H) x 18 cm (B) x 22 cm (D), men inneholder både en stor vanntank, koppholder og automatisk brygging. Den vakre designen til maskinen er ikke bare til dekorasjon. Den smarte designen gjør at 1 liters vanntank lett kan sees fra fronten, slik at du enkelt kan se om det er tid for en påfyll. Både dryppbrettet og en justerbar koppholder er skjult i foten av maskinen, slik at du alltid kan finne plass til din favoritt kopp.

Øverst på maskinen finner du Play & Select-panelet, hvor du enkelt kan stille inn vannmengden ved å bruke håndtaket på toppen. Bare finn en kapsel med favorittdrikken din, og sett den inn i den smarte kapselholderen, og sett den deretter inn i maskinen. På emballasjen til kapselen, og på noen kapsler, er den veiledende mengden vann indikert i bindestreker som du bare angir på Play & Select-panelet. Deretter velger du om du vil ha en kald eller varm drikke på håndtaket, og maskinen håndterer resten selv.

Rengjøring av Dolce Gusto Lumio gjøres med en våt klut, og alle avtakbare deler tåler oppvaskmaskin. Vi anbefaler at du avkalker maskinen hver 2. måned eller etter 200 kopper. Dette vil forlenge levetiden til maskinen din, og smaksopplevelsen er optimal.

Med dette tilbudet vil du motta 6 pakker av våre favoritter til Nescafé Dolce Gusto, så du er klar til å begynne å bruke maskinen din umiddelbart.