Dolce Gusto Lumio (svart)

Kapselmaskine

Lagerstatus: På lager

Anb.: 1 099,00 kr

Nå: 598,90 kr

ELLER
Det er en god ide å kjøpe kapsler og avkalkning med maskinen

Produktspesifikasjoner

Merker Dolce Gusto
Kapselsystem Dolce Gusto
Eiendom Maskin

Produktbeskrivelse av Dolce Gusto Lumio (svart)

Den futuristiske Lumio er ikke bare unikt design. Den kompakte maskinen er laget for å passe perfekt inn i selv de minste kjøkkenene, uten å måtte slå seg nedfor mindre funksjonalitet. Designet kan gjøres fordi alle teknikkene ligger ved foten av maskinen, så det er bare den faktiske operasjonen som foregår øverst.

Det spesielle designet har plass til EasyClean kapselholder. Easy Clean Capsule Holder er en modul som du kan fjerne fra maskinen og sette inn kapselen for klar brygging. I motsetning til andre Dolce Gusto-maskiner, er denne modulen hele kapselhuset, noe som muliggjør grundig rengjøring av maskinen.

Når du har satt inn kapselen i EasyClean-modulet, er maskinen veldig enkel å bruke. Bare sett ønsket mengde - som alltid finnes på kapselen hvis du er i tvil. Du angir mengden med touch på det store panelet på toppen. Da kan maskinen håndtere resten av seg selv og sender 15 bar trykk på vann gjennom kapselen og ned i koppen. Det sikrer en perfekt kopp kaffe, te eller kakao - hver gang.

Vanntanken kan inneholde 1 liter. Det er rikelig for flere kopper uten å bli etterfylt. Fordi beholderen lett kan ses fra forsiden på grunn av den unike utformingen, er du aldri i tvil om det er nok vann til neste kopp.

Denne maskinen har en ECO-mode som automatisk slår av maskinen etter 1 minutt. Dermed kan du enkelt, og uten å vente, lage flere kopper på rad - uten å måtte bekymre deg om å huske å slå den av. ECO-mode-funksjonen bidrar til at maskinen har A + Energimerking.

Til Dolce Gusto-maskiner er det et bredt utvalg av fantastiske drikke. Du kan både drikke ren kaffe, kaffespesialiteter, te og kakao. Dolce Gusto Lumios brukervennlighet og utvalg gjør maskinen ideell for hele familien.

Anmeldelser

2 anmeldelser
2
0
0
0
0
Josef Koch
17. juni 2019
Tolle Maschine die sehr guten Kaffee macht
Andreas Lang
17. juni 2019
Sehr tolle Maschine und schickes Design

Bedømmelser af Dolce Gusto Lumio (svart)

17. juni 2019
Tolle Maschine die sehr guten Kaffee macht
17. juni 2019
Sehr tolle Maschine und schickes Design
Josef Koch
17. juni 2019
Tolle Maschine die sehr guten Kaffee macht
Andreas Lang
17. juni 2019
Sehr tolle Maschine und schickes Design

Bedøm Dolce Gusto Lumio (svart)

  •   1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
    Anmeldelse:
  • Anmeldelse (minst 20 tegn) 20