Philips Melkeskummer

Milk Twister CA6500/60

På lager
Now: kr 849,00

Produktspesifikasjoner

Antall kapsler 1
Merker Philips
Eiendom Tilbehør

Produktbeskrivelse av Philips Melkeskummer

Skal du ha melk til kaffen, er det skjønt å kunne gi den det lille ekstra.

Er du litt av en barista, og ønsker du å lage kaffeklassikere, som Café Au Lait, Cappuccino eller lignende – så må du ha denne melkeskummeren!

Denne nyskapende melkeskummeren kommer i en tidløs utforming, med stramme linjer, som gjør at den passer inn i ethvert kjøkken.

Den testvinnende Philips Senseo Milk Twister CA6500/60-melkeskummer kommer med et slipp-lett-belegg, som gjør rengjøring enkelt og gjør at ikke noe kan sette seg fast. Det krever derfor kun en skylling og en tørkeklut, så er maskinen på nytt klar til bruk. Maskinens pisker og lokk tåler oppvaskmaskin, og er derfor likeledes enkelt å holde rent.

Kapasiteten er på hele 120 ml, som f.eks. er nok til å lage to kopper Cappuccino, og melken piskes ved Philips nyskapende magnetiske piskefunksjon, som sikrer at skummet får optimal konsistens og volum. Ønsker du å få melkeskum til iskaffen din, eller har du andre situasjoner, hvor du mangler kaldt melkeskum, har Philips Senseo Milk Twister også en spesiell funksjon som gjør at du kan lage både varmt og kaldt melkeskum.

Du betjener enkelt maskinen ved å bruke bare en enkelt knapp. Melkeskummeren er ledningsfri og har en 360-graders basisenhet. Det betyr at den er enkel å løfte, og like enkel å koble til på nytt etter bruk. Maskinen skrur seg selvsagt av helt automatisk, så du skal ikke bekymre deg for om du har skrudd av melkeskummeren din etter bruk.

Slipp din indre barista løs, og by dine venner og familie på en kaffe de sent vil glemme.

Philips Melkeskummer
Din vurdering:
SMå inneholde minst 20 tegn 20