Dolce Gusto Colors

inkl. 3 pk. kapsler

Lagerstatus: På lager

Anb.: 1 028,70 kr

Nå: 599,00 kr

Det er en god ide å kjøpe kapsler og avkalkning med maskinen

Produktspesifikasjoner

Kapselsystem Dolce Gusto

Produktbeskrivelse av Dolce Gusto Colors

Gjør alle familiefavorittene på et øyeblikk.

Med Nescafé Dolce Gusto Colors er det enkelt å lage kaféklassikere hjemme. Bare sett inn en kapsel med favorittdrikken din, velg vannmengden på panelet og velg om den skal være varm eller kald. Da er en perfekt brygget kopp kaffe, kaféspesialitet, kakao eller te klar et øyeblikk senere. Den brukervennlige Colors er designet i en klassisk Dolce Gusto-design, både minimalistisk og tidløs - for å passe inn i ethvert kjøkkenbord.

For Dolce Gusto finnes det et unikt utvalg av både klassiske og nye drinker, der alle i familien kan finne både nye og gamle favoritter. Ettersom maskinen leverer hele 15 bar med trykk, kan du lage ekte espresso- og kaféklassikere som cappuccino, latte machiatto og flat white - uten barista-trening og dyre maskiner. Hvis du foretrekker en kopp te eller trenger en liten kopp kakao for å varme opp, kan du fordype deg i et like stort og appetittvekkende utvalg for både barn og voksne.

Vanntanken har en kapasitet på 0,8 liter og er lett avtakbar for å fylle vann på maskinen. Vedlikehold og rengjøring av maskinen er enkelt, da alle flyttbare deler tåler oppvaskmaskin og resten bare trenger en våt klut. Etter bruk, slår av maskinen selv etter 5 minutter. Da kan du enkelt lage flere kopper på rad uten å måtte bekymre deg for å slå av maskinen når du reiser hjemmefra.

Med dette tilbudet får du 3 pakker med våre Nescafé Dolce Gusto favoritter. Da kan du øyeblikkelig begynne å bruke maskinen og få en liten introduksjon til Dolce Gustos store univers.

Match fargen på maskinen med humøret ditt!

Den smarte Colors-maskinen lar deg endre fargen på baksiden av maskinen. Tre paneler i forskjellige farger er inkludert.