Beskrivelse

Er du på jakt etter en ny maskin for å lage herlig kaffe og andre drikker? Kjøp en Tassimo My Way 2!

Denne maskinen er perfekt til å lage kaffe av høy kvalitet – omtrent som å være på kafé. Med den smarte Tassimo strekkodeteknologien vet My Way 2 nøyaktig hvor mye vann som skal brukes, hvilken temperatur og hvilket trykk som trengs. Smart og enkel å bruke – hva mer kan du be om? Med et enkelt trykk på knappen får du kaffe som du ikke trodde du kunne få fra en kapselmaskin.

Det som skiller denne maskinen fra andre Tassimo-maskiner er mulighetene for å tilpasse drikkene slik at du får akkurat det du ønsker. Du kan justere intensiteten, mengden vann som brukes og temperaturen på drikken. Så hvis du foretrekker kaffen din ekstra varm eller kanskje litt kjøligere slik at du kan drikke den med en gang, er det bare å velge. Du kan til og med lagre opptil fire parametere for de drikkene du lager mest!

I tillegg til å være enkel å bruke, kan du også sette inn et BRITA MAXTRA+ vannfilter i vanntanken slik at du alltid har rent vann når du brygger drikkene dine. Vanntanken rommer opptil 1,3 liter, så du kan lage mange kopper før du må fylle på.

Oppdag Tassimo-universet med My Way 2. Kalde drikker, varme drikker, sjokolade, kaffe, te – perfekt for hele familien. Kjøp din nye maskin nå hos Kaffekapslen!

Spesifikasjoner

Antall kapsler

1

Merker

Bosch

Kapselsystem

Tassimo

Tassimo My Way 2

Kapselmaskine

(3)

Anmeldelser (3)

Storfornøyd med kaffemaskinen, meget bra med mulighet for velge styrke og temp på kaffen. Se mer
Maskinen er utmerket. Se mer
Veldig god kaffe maskin, stort + at denne har filter slik at en alltid får god og ren kaffe. Veldig bra at en også kan velge mellom 3 styrker på hvordan en vil ha kaffen itillegg mengden til koppen og hvor varm en vil ha kaffen. Denne maskin var en stor oppgradering iforhold til dem mindre maskinene til tassimo. Anbefales på det sterkeste. Se mer