Handle etter () x
Alle filtre

Til Nespresso® Professional

Filtre

82 varer
Street Joe's Coffee Syrup Classic Caramel
(11)
kr 59,00
Street Joe's Vanilla Sugar free syrup
(2)
kr 59,00
Kaffekapslen Coffee podholder in gold
(5)
kr 145,00
Nespresso Pro Kaffekapslen Espresso
(2)
kr 160,00
kr 3,20 / kopp
Street Joe's Sweet Vanilla Coffee Syrup
(4)
kr 79,00
Nespresso Pro Kaffekapslen Lungo Forte
(6)
kr 160,00
kr 3,20 / kopp
Nespresso Brazil pakke og kapsel til Nespresso Pro
kr 339,00
kr 6,78 / kopp
Nespresso Pro Kaffekapslen Lungo
(4)
kr 160,00
kr 3,20 / kopp
Street Joe's Salted Caramel Coffee Syrup
(1)
kr 79,00
Kaffekapslen Hazelnut Flavoured Coffee for Nespresso® Professional
kr 193,00
kr 3,86 / kopp
Kaffekapslen Caramel Flavoured Coffee for Nespresso® Professional
kr 193,00
kr 3,86 / kopp
Street Joe's Classic Caramel Coffee Syrup
(4)
kr 79,00
Pakke med 4 kaffekopper
(22)
kr 125,00
Street Joe's Salted Caramel sugar free sirup
(5)
kr 79,00
Vanilla Coffee - Kaffekapslen
kr 182,00
kr 3,64 / kopp
Nespresso Pro Gimoka Espresso Cremoso
(1)
kr 155,00
kr 3,10 / kopp
Kaffekapslen metal clamps with logo
(2)
kr 66,00
Kaffekapslen podholder
kr 175,00
Nespresso Guatemala pakke og kapsel til Nespresso Pro
(1)
kr 299,00
kr 5,98 / kopp
Nespresso Pro Kaffekapslen Ristretto
(3)
kr 160,00
kr 3,20 / kopp
Nespresso Pro Gimoka Espresso Intenso
kr 155,00
kr 3,10 / kopp
Kaffekapslen starter pack for Nespresso® Pro

Vanlig pris kr 651,00 As low as kr 586,00 kr 2,93 / kopp

Nespresso Forte pakke og kapsel til Nespresso Pro
kr 299,00
kr 5,98 / kopp
Nespresso Leggero pakke og kapsel til Nespresso Pro
kr 299,00
kr 5,98 / kopp
Nespresso Intenso pakke og kapsel til Nespresso Pro
(1)
kr 299,00
kr 5,98 / kopp
Nespresso Finezzo pakke og kapsel til Nespresso Pro
kr 299,00
kr 5,98 / kopp
Nespresso Vanilla Espresso pakke og kapsel til Nespresso Pro
(1)
kr 339,00
kr 6,78 / kopp
Lungo Forte - Café Royal
kr 250,00
kr 5,00 / kopp
Nespresso Pro Gimoka Espresso Vellutato
kr 155,00
kr 3,10 / kopp
Kaffekapslen avkalkingstabletter for Nespresso Pro
kr 89,00
Decaffeinated Espresso - Café Royal
kr 250,00
kr 5,00 / kopp
Avkalking Flytende Kaffekapslen
kr 65,00
Latte Art dekorasjonssett
(3)
kr 112,00
Hermesetas Mini Sweeteners
(5)
kr 80,00
Dynamite Coffee Thermal cup
kr 99,00
Cat design thermal mug
(3)
kr 105,00
Coffee Spot design thermal mug
(2)
kr 99,00
Kaffekapslen Stainless steel thermal mug
(4)
kr 95,00
Kaffekapslen Transparent double wall cup with straw
kr 64,00
Kaffekapslen black tray with Logo
(2)
kr 64,00
Kaffekapslen Cork Coaster
kr 52,00
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
(1)
kr 229,00
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
kr 229,00
Fabbri Chocolate Syrup
kr 249,00
Hazelnut Syrup - Fabbri
(2)
kr 249,00
Salted Caramel Syrup - Fabbri
kr 249,00
Coffee art decoration set from kaffekapslen
kr 79,00
Chai coffee sirup
kr 40,00

Hva er Nespresso Pro?

Nespresso Pro er et system spesielt utviklet til firmakunder. Maskinene er bygget til stordrift, som forklarer hvorfor de gjør seg godt i kontormiljø, restaurantbransjen og lignende. Nespresso Pro-maskiner gjør det enkelt å gi sine besøkende eller medarbeidere adgang til et stort utvalg av diverse kaffevarianter fordi disse maskinene har innebygde dispensere. Man skal derfor ikke selv putte kapselen i maskinen. I tillegg kan Nespresso Pro-maskiner ofte lage flere kopper samtidig. De har også en langt større vanntank enn disse hjemmemodellene som vi kjenner fra våre egne kjøkken.

Er kapslene annerledes?

Nespressos system deles opp i 3 varianter:

Nespresso Original: Den velkjente fingerbølsformede varianten som de fleste kjenner. Til denne serien kan du kjøpe billige kompatible kapsler.

Nespresso Vertuo: En nyere variant av kaffemaskinen som har kommet på det amerikanske markedet, men som siden har blitt lansert i Europa. Dette systemet benytter seg av strekkoder, og det finnes ikke kompatible kapsler til dette systemet.

Nespresso Pro: Kapslene til dette systemet er flate og runde. Nespresso Pro-maskiner er større og inneholder et system hvor man kan ha flere forskjellige kapselvarianter i maskinen, hvor man så kan velge variant uten manuelt å skulle sette kapselen i maskinen.

Hvem er Nespresso?

Selv om idéen bak Nespresso har over 30 år på baken, er Nespresso stadig verdens mest populære kaffekapselsystem. Systemet ble utviklet i 1976 av Eric Favre, som var ansatt hos Nestlé. Systemet ble utviklet til bedriftsmarkedet, men oppnådde i begynnelsen ikke den helt store suksessen. I årene deretter ble idéen videreutviklet, og gjennom flere forsøk og tester ble konseptet relansert i midten av 80-årene. Denne gangen fokuserte man i stedet for på den private forbrukeren, og det viste seg fra starten å være en stor suksess. På slutten av forrige årtusen fantes maskinene i stadig flere hjem, og Nespressos-kundeklubb vokste. I dag finnes det Nespressobutikker i de største byene over hele kloden, og flere tusen mennesker begynner dagen med en nybrygget kopp Nespresso.

Kaffe, kultur og miljø

Før en kaffekapsel blir til morgenkaffen din, har den vært gjennom en lang prosess som starter allerede ved den spirende kaffebønnen. Kaffebønner dyrkes i diverse land omkring ekvator, hvor spesielt Arabicabønnen trives. Nespressos misjon er å skape bærekraftige kaffeopplevelser til sine kunder, og det skjer ved hjelp av en lang rekke tiltak som sørger for ordnede forhold for kaffebøndene og naturen som omgir plantasjene. Kaffeplantasjene har i generasjoner vært eneste inntektskilde i flere fattige områder, og derfor har ofte overlevelse gått foran miljø og velferd. Det har med tiden skapt grobunn for kriminalitet, korrupsjon og rydding av regnskog. Ved å gi tilskudd og undervisning har kaffebøndene og deres nærmiljø nå fått verktøyene til å dyrke kaffen i balanse slik at naturen ikke lider overlast og hvor befolkningen har adgang til utdannelse og legehjelp. Det gir fantastiske kaffeopplevelser og renere samvittighet når kaffe skal lages.

I tillegg har Nespresso iverksatt sitt eget system for resirkulering, som du kan lese mer om her.

Kaffeland – Hvor er min kaffe fra?

Kaffebønner dyrkes primært i land omkring ekvator. Selv om det finnes mer enn 60 forskjellige sorter av kaffebønnefamilien Coffea, er det primært Arabica og Robusta som drikkes. Arabica-bønnen står for omkring 75 % av verdens forbruk av kaffe, og kjennes spesielt for sin sødmefulle kaffesmak. Arabicabønnen trives spesielt i høydene, hvor den gjerne vokser på fjellsider. Den tåler ikke store utsving i temperaturen. Derfor finnes Arabica spesielt i Sør og Mellom-Amerika, samt Indonesia. Robustabønnen er mer motstandsdyktig og blir ofte benyttet til Espresso og i kaffeblandinger fordi smaken er mer intens og syrlig. Robusta er enklere å dyrke i plantasjer og blir derfor kultivert i store dele av Afrika og Asia.

Hva er Nespresso Pro?

Nespresso Pro er et system spesielt utviklet til firmakunder. Maskinene er bygget til stordrift, som forklarer hvorfor de gjør seg godt i kontormiljø, restaurantbransjen og lignende. Nespresso Pro-maskiner gjør det enkelt å gi sine besøkende eller medarbeidere adgang til et stort utvalg av diverse kaffevarianter fordi disse maskinene har innebygde dispensere. Man skal derfor ikke selv putte kapselen i maskinen. I tillegg kan Nespresso Pro-maskiner ofte lage flere kopper samtidig. De har også en langt større vanntank enn disse hjemmemodellene som vi kjenner fra våre egne kjøkken.

Er kapslene annerledes?

Nespressos system deles opp i 3 varianter:

  • Nespresso Original: Den velkjente fingerbølsformede varianten som de fleste kjenner. Til denne serien kan du kjøpe billige kompatible kapsler.
  • Nespresso Vertuo: En nyere variant av kaffemaskinen som har kommet på det amerikanske markedet, men som siden har blitt lansert i Europa. Dette systemet benytter seg av strekkoder, og det finnes ikke kompatible kapsler til dette systemet.
  • Nespresso Pro: Kapslene til dette systemet er flate og runde. Nespresso Pro-maskiner er større og inneholder et system hvor man kan ha flere forskjellige kapselvarianter i maskinen, hvor man så kan velge variant uten manuelt å skulle sette kapselen i maskinen.

Hvem er Nespresso?

Selv om idéen bak Nespresso har over 30 år på baken, er Nespresso stadig verdens mest populære kaffekapselsystem. Systemet ble utviklet i 1976 av Eric Favre, som var ansatt hos Nestlé. Systemet ble utviklet til bedriftsmarkedet, men oppnådde i begynnelsen ikke den helt store suksessen. I årene deretter ble idéen videreutviklet, og gjennom flere forsøk og tester ble konseptet relansert i midten av 80-årene. Denne gangen fokuserte man i stedet for på den private forbrukeren, og det viste seg fra starten å være en stor suksess. På slutten av forrige årtusen fantes maskinene i stadig flere hjem, og Nespressos-kundeklubb vokste. I dag finnes det Nespressobutikker i de største byene over hele kloden, og flere tusen mennesker begynner dagen med en nybrygget kopp Nespresso.

Kaffe, kultur og miljø

Før en kaffekapsel blir til morgenkaffen din, har den vært gjennom en lang prosess som starter allerede ved den spirende kaffebønnen. Kaffebønner dyrkes i diverse land omkring ekvator, hvor spesielt Arabicabønnen trives. Nespressos misjon er å skape bærekraftige kaffeopplevelser til sine kunder, og det skjer ved hjelp av en lang rekke tiltak som sørger for ordnede forhold for kaffebøndene og naturen som omgir plantasjene. Kaffeplantasjene har i generasjoner vært eneste inntektskilde i flere fattige områder, og derfor har ofte overlevelse gått foran miljø og velferd. Det har med tiden skapt grobunn for kriminalitet, korrupsjon og rydding av regnskog. Ved å gi tilskudd og undervisning har kaffebøndene og deres nærmiljø nå fått verktøyene til å dyrke kaffen i balanse slik at naturen ikke lider overlast og hvor befolkningen har adgang til utdannelse og legehjelp. Det gir fantastiske kaffeopplevelser og renere samvittighet når kaffe skal lages.

I tillegg har Nespresso iverksatt sitt eget system for resirkulering, som du kan lese mer om her.

Kaffeland – Hvor er min kaffe fra?

Kaffebønner dyrkes primært i land omkring ekvator. Selv om det finnes mer enn 60 forskjellige sorter av kaffebønnefamilien Coffea, er det primært Arabica og Robusta som drikkes. Arabica-bønnen står for omkring 75 % av verdens forbruk av kaffe, og kjennes spesielt for sin sødmefulle kaffesmak. Arabicabønnen trives spesielt i høydene, hvor den gjerne vokser på fjellsider. Den tåler ikke store utsving i temperaturen. Derfor finnes Arabica spesielt i Sør og Mellom-Amerika, samt Indonesia. Robustabønnen er mer motstandsdyktig og blir ofte benyttet til Espresso og i kaffeblandinger fordi smaken er mer intens og syrlig. Robusta er enklere å dyrke i plantasjer og blir derfor kultivert i store dele av Afrika og Asia.