Senseo Original ECO

Kaffemaskine til puter

På lager
Spesialpris kr 649,00 Vanlig pris kr 699,00

Produktspesifikasjoner

Antall kapsler 1
Merker Philips
Kapselsystem Senseo
Eiendom Maskin
Special Price 649,00

Produktbeskrivelse av Senseo Original ECO

Her får du en Senseo Original HD7806 i en spesielt miljøvennlig versjon, som er laget med 35% resirkulert plast og som bruker 25% mindre energi enn den klassiske Senseo Original-maskinen.

I tillegg kommer Eco-modellen med en manuell stoppfunksjon, slik at du kan slutte å brygge når det passer deg. I tillegg slås den automatisk av etter 5 minutter med inaktivitet for å forbedre energieffektiviteten. Her er med andre ord en Senseo-modell der Philips har gjort sitt ytterste for å redusere maskinens karbonavtrykk.

Med Senseo Original Eco får du alle de kjente funksjonene fra den klassiske Senseo Original. For eksempel kan du brygge 2 kopper samtidig eller en XL-kopp på under 1 minutt. I tillegg kommer Senseo Original Eco også med både crema pluss- og Coffee Boost-funksjoner.

Crema Plus-teknologien sikrer at kaffen alltid er avrundet med en fløyelsaktig crema, mens Coffee Boost-teknologien sørger for å brygge kaffen med en ekstra rik og fyldig smak ved å løpe gjennom 45 dyser når kaffen brygges, slik at trykket fordeles jevnt over hele overflaten av kaffeputen.

Maskinen er ekstremt enkel å betjene, fordi kaffen brygges med et enkelt trykk på en knapp, og du trenger derfor bare å indikere om du vil ha en normal, stor eller 2 kopper.

Og som du kanskje forventer av Philips, er kvaliteten som vanlig helt på topp. For Philips tester Senseo Original-maskinene minst 10 000 ganger før de lanseres på markedet. Når du bruker en Senseo-maskin, kan du derfor være sikker på at den første koppen blir den første i en nesten uendelig serie kopper som brygges raskt og problemfritt – bare du husker å avkalke den regelmessig.

Med en kompakt størrelse passer Senseo Original Eco også lett inn på de fleste steder. Fordi med 33 cm i høyden, 31,5 cm i bredden og 21 cm i lengden, finner man raskt et fast sted til den på kjøkkenet.

Sist, men definitivt ikke minst, gir Senseo Original Eco deg tilgang til det brede spekteret av Senseo-puter. I tillegg til puter fra Senseo selv, hvor du kan velge mellom et bredt utvalg av forskjellige kaffetyper som spenner fra vanlig hverdagskaffe til kaféklassikere som Espresso og Cappuccino, kan du også finne puter til for eksempel te og kakao. Det finnes også puter fra kjente merker som Gevalia og Lavazza.

Bærekraftig kaffebrygging har derfor aldri vært enklere. For med Senseo Original Eco får du ikke bare en maskin som beskytter miljøet - det sparer også på strømregningen din - og på toppen av det er du garantert en pålitelig og brukervennlig maskin med et stort utvalg av puter.

Senseo Original ECO
Din vurdering:
SMå inneholde minst 20 tegn 20
Bestsellers:
Senseo oppbevaringsboks svart
Senseo Oppbevaringsboks 1 stk. til Senseo
Now: kr 30,00
Monin kaffesirupsett
Monin Kaffesett 5 x 5 cl. kaffesirup
Now: kr 109,00
Starbucks Doubleshot Espresso Iskaffe
Starbucks Doubleshot Espresso 200 ml. iskaffe
Now: kr 19,00
Senseo Classic Medium Cup pakke og pods til Senseo
Senseo Classic 36 puter til Senseo
Now: kr 55,00
Café René Classic pakke og pods til Senseo
Café René Classic 36 puter til Senseo
Now: kr 39,00
Avkalkingsmiddel for Senseo fra Philips
Senseo Avkalking 2 behandlinger flytende avkalking
Now: kr 89,00