Senseo Original

Kaffemaskine til puter

På lager
Now: kr 599,00

Produktspesifikasjoner

Antall kapsler 1
Merker Philips
Kapselsystem Senseo
Eiendom Maskin

Produktbeskrivelse av Senseo Original

Senseo Original har i mange år ikke bare vært en av Senseos mest populære modeller, men også en av de mest populære kapselmaskinene i Europa. Og med god grunn - fordi dette er en maskin som har noen kvaliteter som virkelig gjør at den skiller seg ut fra andre kapselmaskiner.

Det første du legger merke til er de 2 hanene, noe som gjør det mulig å brygge 2 kopper samtidig. Men i tillegg er Senseo Original også utstyrt med Senseos Crema Plus-teknologi, som sikrer at du alltid får en kaffe med full crema. Maskinen har også Senseos Coffee Boost-funksjon som gir kaffen en rikere og fyldigere smak ved å distribuere vannet gjennom 45 dyser når kaffen brygges, slik at vannet alltid blir presset gjennom kaffen i kapselen på den beste måten.

Senseo Original har også et praktisk design som gjør den ekstremt enkel å betjene. Senseo-pads plasseres enkelt og greit i puteholderen, hvorpå bryggingen starter med bare ett trykk på bryggeknappen. Hvis du brygger 2 kopper samtidig, trykker du bare på knappen for 2 kopper. Bryggetiden er ca 30 sekunder for 1 kopp og 60 sekunder for 2.

Med sin kompakte størrelse passer den også lett inn på kjøkkenet eller hjemmekontoret. Med 33 cm i høyden, 31,5 cm i bredden og 21 cm i lengden, kan den lett settes på plass de fleste steder. Vanntanken har en kapasitet på 0,7 liter, noe som er nok til å brygge ca 5 kopper før den må fylles på.

Denne maskinen gir deg også tilgang til det store utvalget av Senseo-puter. I tillegg til puter fra Senseo selv, hvor du kan velge mellom et bredt spekter av forskjellige kaffetyper, slik som vanlig hverdagskaffe til kaféklassikere som Espresso og Cappuccino, kan du også finne puter til for eksempel te og kakao. I tillegg kan du også få puter fra kjente merker som Gevalia og Lavazza.

Sist, men ikke minst, kommer maskinen med den kvaliteten du kan forvente av Philips. For Philips tester sine maskiner 10.000 ganger under utviklingsprosessen før de når forbrukeren, og dette sikrer at kvaliteten alltid er helt på topp. Så når du bruker en Senseo-maskin kan du derfor være sikker på at den første koppen heller ikke blir den siste – du behøver bare å avkalke den regelmessig for å sikre at den alltid fungerer optimalt.

Med andre ord, her får du ikke bare en pålitelig og brukervennlig maskin. Du får også en avansert maskin med et stort utvalg av puter.

Senseo Original
Din vurdering:
SMå inneholde minst 20 tegn 20
Bestsellers:
Senseo oppbevaringsboks svart
Senseo Oppbevaringsboks 1 stk. til Senseo
Now: kr 30,00
Melitta wkup Coffee Shot
Wkup Coffee Shot 90 ml.
Now: kr 10,00
Senseo Classic Medium Cup pakke og pods til Senseo
Senseo Classic 36 puter til Senseo
Now: kr 55,00
Café René Classic pakke og pods til Senseo
Café René Classic 36 puter til Senseo
Now: kr 39,00
Avkalkingsmiddel for Senseo fra Philips
Senseo Avkalking 2 behandlinger flytende avkalking
Now: kr 89,00
Kaffekapslen descaler for Senseo
Avkalking Flytende Kaffekapslen 2 behandlinger til Senseo
Now: kr 49,00