Dolce Gusto Piccolo XS

inkl. 6 pk. kapsler

Lagerstatus: På lager

Anb.: 1 358,40 kr

Nå: 799,00 kr

Det er en god ide å kjøpe kapsler og avkalkning med maskinen

Produktspesifikasjoner

Kapselsystem Dolce Gusto

Produktbeskrivelse av Dolce Gusto Piccolo XS

Kjøp en kapselmaskin med gode smaker i kompakt størrelse.

Med Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS får du en maskin i en størrelse som vil passe inn i ethvert kjøkkenbord - stor eller liten. Maskinen måler bare 14 cm (B) x 28 cm (H) x 27 cm (D) og har et tidløst og elegant design. Til tross for den lille størrelsen, kan den flyttbare vannbeholderen inneholde 0,8 liter vann, slik at du ikke trenger å fylle maskinen i tide og utide.

Som eier av en Dolce Gusto-maskin blir du invitert inn i et univers av smaker som er en ekte kafé verdig - uten ferdigheter som barista og dyre maskiner. Det finnes utallige kaffe, kaffespesialiteter, kakaodrikker og tesmaker - alt sammen laget med bare en kapsel og på bare et minutt. I det store utvalget er det favoritter for store og små. Hvis du foretrekker kaffe, kan maskinen med trykk på 15 bar lage ekte espresso med fløyelsaktig crema – for bare et minutt senere å brygge søt og luftig kakao til de små.

Piccolo XS er ekstremt brukervennlig. Bare sett inn en kapsel med favoritten din og velg om den skal være kald eller varm på håndtaket øverst på maskinen. Det anbefales å følge instruksjonene på kapselpakningen for å få den beste opplevelsen. Som en del av maskinens brukervennlighet gjøres vedlikehold og rengjøring enkelt. Alle avtakbare deler tåler oppvaskmaskin og resten krever bare en våt klut. Maskinen slås av automatisk 1 minutt etter bruk.

Med dette tilbudet har vi samlet 6 pakker med våre Nescafé Dolce Gusto favoritter. Da er du klar til å bruke maskinen med en gang og jakten på nye favoritter kan gå inn.