starbucks

Velkommen til Starbucks!

Nå kan du tilby kaffeopplevelser fra verdens største kaffekjede i ditt eget hjem. For de som har Nespresso®, Nescafe Dolce Gusto eller bruker kaffebønner, er det nå mulig å brygge kaffe som en Starbucks barista, med de mange alternativene i Starbucks Coffee At Home-serien.

Siden åpningen av den første Starbucks-butikken i Pike Place i Seattle, har Starbucks lært oss å stille høyere krav til kaffen vår. Som ledere for den moderne kaféopplevelsen, har Starbucks lagt til kaffeelskeres ordforrådet klassikere som cappuccino, latte macchiato og americano og gjort kaffe til to-go til en vitenskap.

Bak Starbucks ligger flere tiår med lidenskap for kaffe, som startet med gjensidig kaffekjærlighet fra tre studiekollegaer, for drikken som er en del av hverdagen for millioner av mennesker. For de tre studiekameratene fra University of San Francisco var kaffe ikke bare kaffe. Lidenskapen ble til vitenskap og jakten på perfekte kaffeopplevelser har siden skapt utallige nyklassikere, som den spesielle Pike Place-blandingen, som i mer enn 40 år har båret navnet som en hyllest til stedet der det hele startet.

Prøv Starbucks Coffee At Home og smak på hvorfor kaffe ikke bare er kaffe.