Gimoka Supremo

1000 g. kaffebønner

På lager
Now: kr 77,00

Produktspesifikasjoner

Antall kapsler 1000
Merker Gimoka
Smak Kakao, Krydder, Mild surhet, Søthet
Eiendom 1000 gram
Koppstørrelse Ristretto, Espresso, Lungo, Vanlig kopp, Stor kopp
Styrke Kraftig (7/10)
Best før 01.07.2024

Produktbeskrivelse av Gimoka Supremo

Med Supremo får du en Espresso-blanding fra italienske Gimoka. Dette betyr imidlertid ikke at bønnene bare kan brukes til å brygge Espresso, men reflekterer i stedet teknikken bak hvordan bønnene har blitt ristet.

Italiensk kaffe er vanligvis sentrert rundt Espresso, hvor kaffebønnene ristes litt lenger og ved høyere temperaturer enn ved andre kaffetyper, noe som resulterer i en kaffe med et litt brent preg og mørkere toner, hvor de naturlige oljene fra bønnene har mer tilstedeværelse.

I denne blandingen får du en kaffe laget på disse ristetradisjonene, noe som har resultert i en kaffe som ligger i den høyere enden av skalaen når det gjelder styrke for det man vanligvis ser hos en middels ristet variant. Smakstonene er av mandel, sjokolade og karamell, og basen er både myk og kremaktig.

Med de malte bønnene får du en kaffe som ikke bare passer for Espresso, men som også kan brukes til filterkaffe, presskanne eller som pour-over.

For best resultat anbefaler vi at du først maler bønnene kort tid før du trenger dem.

Gimoka er en italiensk kaffeprodusent som kan spore sitt opphav tilbake til begynnelsen av 1980-tallet, og som i dag styres fra basen i Andalo Valtellino, Lombardia, som en av Italias ledende kaffebrennere med eksport til over 50 land.

Gimoka Supremo
Din vurdering:
SMå inneholde minst 20 tegn 20