Beskrivelse

Senseo Switch 3in1 kommer revolusjonere kaffen og kjøkkenet ditt. Før måtte du ha både en kapselmaskin stående til eget forbruk, og kaffemaskinen til når hele familien kom på besøk. Men med Senseo Switch 3in1 er du klar til å by på en kopp kaffe til enhver anledning.

Hvis du trenger en kopp morgenkaffe eller et stort krus for å ta med deg pendelturen, kan Senseo Switch 3in1 med en enkelt pute lage en helt klassisk kopp filterkaffe på bare 1 minutt. Utvalget til Senseo består av flere klassiske merker som du allerede kjenner og smaker som du vet.

Hvis du har gjester på besøk, kan det være hyggelig å kunne tilby en hel kanne kaffe, i stedet for å måtte brygge dem individuelt. Med Senseo Switch 3in1 trenger du ikke lenger å fylle kjøkkenbordet med flere maskiner - maskinen kan raskt og enkelt lage en hel kanne med klassisk filterkaffe i den medfølgende termosen, som kan plasseres på bordet.

Philips tester alle Senseo-maskiner 10 000 ganger før de sendes til kunder. Det er din garanti for at kaffeopplevelsen din blir perfekt hver eneste gang. På den måten er du sikker på at maskinen leverer riktig temperatur, trykk og mengde.

Modell: HD6593

Spesifikasjoner

Stykker

1

Merker

Philips

Kapselsystem

Senseo

Eiendom

Maskin

Senseo Switch 3-in-1 (grå)

Kaffemaskine til puter

(3)

Ikke på lager

Anmeldelser (3)

Veldig fornøyd! God kaffe, rask, romslig vannbeholder, tar liten plass på kjøkkenbenken. Eneste minuset er at den bråker litt mye Se mer
Helt ok kaffemaskin for en eller to kopper. Lager relativt god kaffe med bruker alt for lang tid til å lage 1 enkelt kopp, bråker noe vanvittig og skal du trakte kaffe med 1-2 løsningen må du huske å starte om morgenen slik at kaffen rekker å trakte ferdig før gjestene kommer. Helt ubrukelig som kaffetrakter, her finnes det MANGE traktere som håndterer dette oppdraget på en mye bedre måte. Og da står vi igjen med en alt for stor kapsel maskin som bråker og lager lang tid. Styr unna, velg heller en maskin som håndterer jobben. Se mer
Tynn kaffe. Bråker ekstremt my. Kjøp en annen maskin. Se mer