Senseo Switch 3-in-1 (hvit)

+84 puter og malt kaffe

Lagerstatus: På lager

Anb.: 1 864,80 kr

Nå: 1 399,00 kr

OBS: Posen med malt kaffe blir automatisk lagt til varekurven din når du klikker på "Kjøp" på dette pakketilbudet.

Produktspesifikasjoner

Kapselsystem Senseo
antall kopper 84

Produktbeskrivelse av Senseo Switch 3-in-1 (hvit)

Mange kaffedrikkere har allerede hoppet med på bølgen – Philips Senseo 3-i-1 er virkelig en slager. Og det er ikke vanskelig å forstå. Maskinen lager enkelt og bekvemt din daglige kopp kaffe, om det er en liten og delikat kopp, en stor og fyldig en, eller en hel kanne filterkaffe når det kommer gjester. Du skal bruke kaffefilterstørrelse 102 for å brygge filterkaffe.

Du får adgang til å brygge de mange vidunderlige drikkene fra hele Senseos omfangsrike smaksunivers, som ikke bare inneholder sort kaffe, men også delikatesser slik som Cappuccino og Latte Macchiatto, eller du kan lage en deilig kopp kakao til de minste.

Mulighetene er mange. Faktisk flere enn de aller fleste kan skape seg overblikk over. Derfor har vi valgt å sette sammen en pakke med et bredt utvalg av skjønne varianter til din nye maskin, så du kan få lov til å finne favoritten din.

Den flotte, hvite HD6594/00-maskinen kan både lage de alminnelige mellomstore koppene (120 ml.) samt de nye store koppene (200 ml.). Du får naturligvis litt av alt med i denne pakken.

Det er noe til alle aldre, så det er bare å slå seg løs i Senseos smaksmekka av skjønne, varme drikker. I tillegg får du nydelig malt kaffe med, så du kan prøve Senseo Switch 3-i-1’s unike funksjoner i trygge rammer.

Du kan lese mye mer om Senseo Switch 3-i-1 her.