Senseo Switch 3-in-1 (Premium)

+84 puter og malt kaffe

Lagerstatus: På lager

Anb.: 2 064,80 kr

Nå: 1 599,00 kr

OBS: Posen med malt kaffe blir automatisk lagt til varekurven din når du klikker på "Kjøp" på dette pakketilbudet.

Produktspesifikasjoner

Kapselsystem Senseo
antall kopper 84

Produktbeskrivelse av Senseo Switch 3-in-1 (Premium)

Selv om Philips Senseo Switch 3-i-1 etterhvert ikke er en nyhet lenger, finnes det stadig flere kaffedrikkere som får øynene opp for denne skjønne multifunksjonsmaskinen. Det kan vi saktens forstå – for med en Philips Senseo Switch 3 i 1 er du og familien din sikret til både kos og til fest. Maskinen kan lage den deiligste morgenkaffe fra hele Senseos store smaksunivers, akkurat som den kan brygge kakao til de minste.

Når gjestene blir mange, har denne maskinen den unike funksjonen at den ikke bare kan brygge kaffekopper en og en, som man kjenner det fra andre kapselsystem. Den kan også brygge ganske alminnelig filterkaffe, så alle til festen kan få en kopp aftenkaffe (filterstørrelse 102).

Med denne pakken tar du skrittet inn i Senseos univers av opplevelser med skjønne varme drikker. HD6597/50-maskinen er i en elegant Premium-utforming, hvor enkelte deler av maskinen har et elegant metall-utseende.

Men det er ikke alt! Vi har nemlig sørget for at du får et bredt utvalg av de mest populære variantene og variasjonene av drikke til din nye Senseo-maskin. Pakken inneholder både puter til store kopper kaffe (Senseo Stor kopp, 200 ml.), alminnelige kopper (Mellomstor kopp, 120 ml.) samt de velkjente melk- og kakaovariantene.

På den måten får du mulighet til å finne dine nye favoritter, samtidig med at du får noe til hele familien.

I tillegg har vi sørget for å du enkelt kan brygge din første kopp filterkaffe på maskinen, da det følger med en pose deilig malt kaffe, så du rolig kan by på en kopp kaffe neste gang du får uventet besøk.

Hvis du vil vite mer om maskinen, kan du finne Senseo Switch 3-i-1 her.