Senseo Switch 3-in-1 (rød)

+84 puter og malt kaffe

Lagerstatus: På lager

Anb.: 1 864,80 kr

Nå: 1 399,00 kr

OBS: Posen med malt kaffe blir automatisk lagt til varekurven din når du klikker på "Kjøp" på dette pakketilbudet.

Produktspesifikasjoner

Kapselsystem Senseo
antall kopper 84

Produktbeskrivelse av Senseo Switch 3-in-1 (rød)

Du bør bli Philips Senseo Switch 3-i-1-eier. Maskinen, som etterhvert har tatt kaffemarkedet med storm, er helt unik blant kaffemaskiner.

Ikke bare brygger den fantatisk kaffe slik vi kjenner den fra Senseos varierte utvalg av produkter. Du kan med Senseos nye multifunksjonsmaskin også brygge en helt normal kanne filterkaffe, slik at morgenfreden også sikres, hvis hele familien samles til søndagsbrønsjen. Drøy derfor ikke med å skjemme bort deg selv med denne maskinen!

Med til denne flotte, røde HD6594/80-maskin får du et startpakke, som gir deg mulighet til å prøve hva det vil si å være Senseo-eier. Med til maskinen følger nemlig et bredt utvalg av varianter fra Senseos stadig voksende tilhørende utvalg av deilige drikker. Maskinen kan brygge de alminnelige kopper kaffe (Senseo Mellomstor kopp, 120 ml.) samt de store kopper (Stor kopp, 200 ml). Begge slag følger selvfølgelig med i pakken.

Du får dermed noe til kaffeelskeren, kaffedelikatesser og noe til de minste. Så kan alle i familien få stor glede maskinen. Vi vil likeledes gjerne gi deg mulighet til å oppleve den helt spesielle funksjonen, som skiller Senseos-oppfinnelse fra andre kapselmaskiner. Denne maskinen kan som nevnt nemlig brygge kaffe av malt kaffe, og til det gir vi naturligvis en pose deilig malt kaffe med. Så er kveldskaffen sikret!

Du må bruke kaffefilterstørrelse 102 for å brygge filterkaffe.

Nysgjerrig på å vite mer? Les mer om Senseo Switch 3-i-1 her.