Senseo Switch 3-in-1 (svart)

inkl. 200 gratis puter

Lagerstatus: På lager

Anb.: 1 764,80 kr

Nå: 1 290,00 kr

Det er en god ide å kjøpe puter og avkalkning med maskinen

Produktspesifikasjoner

puter 200
antall kopper 200
Kapselsystem Senseo

Produktbeskrivelse av Senseo Switch 3-in-1 (svart)

Philips Senseo Switch 3-i-1-systemet har allerede tatt Norge med storm. Maskinen er allerede blitt en fast del av dagsrytmen i flere hjem, hvor den skjemmer bort med sine deilige drikke. Derfor er vi også sikre på at Philips Senseo Switch 3-i-1 fortjener å bli en del av din hverdag.

Denne elegante, sorte HD6594/60-maskinen er et sant unikum, fordi den ikke bare brygger de velkjente kaffeputene fra Senseos mesterlige kaffeunivers, men den kan også brygge en helt normal kanne filterkaffe. Kosen er dermed sikret, enten det bare skal brygges en god kopp kaffe, eller om det kommer gjester forbi.

Bruk filterstørrelse 102 til brygging av filterkaffe.

For å få den beste opplevelsen som ny Senseo-eier, sørger vi hos KaffeKapslen for å gi deg en startpakke, som gir deg rik mulighet til å prøve noen av Senseos mange varianter. Vi har likeledes sørget for å sette sammen tilbudet slik at det er noe i pakken til hele familien – her er det ikke bare kaffedrikkeren som får glede av maskinen.

Senseo-kaffeputene fås nå i to størrelser: De vanlige putene for mellomstore kopper, samt puter for store kopper, som gir deg større kopper kaffe. Pakken inneholder naturligvis litt av begge slag.

Les mer om Senseo Switch 3-i-1 her.