Senseo Switch 3-in-1 (svart)

Philips kaffemaskin

Lagerstatus: På lager

Anb.: 1 545,00 kr

Nå: 1 349,00 kr

ELLER

Produktspesifikasjoner

Kapselsystem Senseo
Merker Philips
Eiendom Maskin

Produktbeskrivelse av Senseo Switch 3-in-1 (svart)

Uansett hvor stor en kaffeopplevelse du ønsker, så kan Senseo Switch 3-i-1 oppfylle dem alle.

Om du har bruk for en Stor kopp (200 ml.), en Mellomstor kopp (120 ml.) eller en hel kanne kaffe, så kan du brygge dem alle på denne kaffemaskinen. 3-i-1 funksjonen gjør det mulig å brygge både med kaffeputer eller med den filterkaffen du liker best. "Triplebrew"-teknologien sørger for korrekt vannmengde, temperatur og trykk, uansett hvilken bryggemetode du bruker.

Med et trykk på en knapp, får du fort den perfekte koppen eller kannen med kaffe. Velger du å brygge med Senseo-putene, så vil du oppleve at kaffekoppen din toppes med det fineste laget med kaffekrem – karakterfylt og gullbrunt i fargen, som gir kaffen en lekker konsistens. Hvis du brygger en hel kanne, så sørger den medfølgende termokannen for at kaffen din bevarer temperatur, aroma og smak i mange timer.

Senseo Switch gir deg mulighet til å velge mellom to intensitetsnivåer, avhengig av hvor sterk kaffe du foretrekker. Om du ønsker å dele en kanne kaffe med dine gjester eller sitte alene med en kopp varm kaffe, så kan Senseo Switch oppfylle det hele.

Alt av nødvendig tilbehør følger med av det du trenger for å brygge din ønskede kaffe, uansett hvilken metode du velger å benytte – det eneste du skal huske er filterkaffe eller kaffeputer. Maskinen skrur seg av automatisk, når den er ferdig med å brygge, noe som gjør at du bruker mindre strøm og skåner miljøet.

Anmeldelser- basert på 105 anmeldelser
89
11
1
1
3
15. januar 2019
Kjempe fornøyd. Bruker den daglig
14. januar 2019
Jeg er veldig fornøyd med den nye kaffemaskinen. Den brukes daglig både kannen og kopp.
14. januar 2019
Enkel maskin som lager meget god kaffe. Bruker den mest til enkelt kopper og krus, men det er fordi det er så mange gode varianter å velge mellom.
14. januar 2019
Utrolig praktisk kaffemaskin som lager god kaffe og er lett å bruke. Får litt trekk fordi kanna som følger med ikke holder kaffen varm mer enn max et par timer. Dermed må kaffen over på ei termokanne dersom jeg vil slippe å drikke lunken kaffe noen timer etter frokost.
14. januar 2019
Veldig fornøyd med maskinen
Vise alle anmeldelser

Skrive en anmeldelse:

  •   1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
    Anmeldelse:
  • Innholdet må være minst 20 tegn 20