• ★★★★★ 500.000 kunder siden 2011
  • Fri frakt på ordre over 999,-
  • Vi sender hver ukedag kl. 13:00

Cappuccino og caffe latte til Dolce Gusto®

21 varer

  • Levering innen 1-4 virkedager
  • Fraktkostnad: 79 kr. på bestillinger over 100 kr.
  • Gratis frakt på bestillinger over 999 kr.
En variant av en kaffekapsel med melk for Dolce Gusto løfter på en måte hverdagens vanlige kaffekopp til det neste nivået – noe som gjør det mer interessant og spennende. Det som virkelig gjør den flott med din Dolce Gusto kaffekapselmaskin er at du ikke må huske på å kjøpe melk siden det også ivaretas når du handler.

Melk i kaffe – bra eller dårlig?

Kaffe inneholder polyfenoler, som er antioksidanten som kobles til alle dens helsefordeler. Forskning ble utført på diverse kaffevarianter, og blodtester ble tatt 12 timer etter at kaffen var drukket. Resultatene viste at å tilsette melk i kaffen hadde ingen effekt på biotilgjengeligheten til polyfenol.  Så kort fortalt, uavhengig av kaffen du drikker, med melk eller ikke, oppnår du fortsatt de gode fordelene fra den.

Hvorfor tilsette melk?

Melk i kaffe kan gjøre mer godt enn du kanskje har innsett, her er noen grunner for å legge det til på ditt Dolce Gusto-kaffekapselinnkjøp.

Dersom du bare må ha en kopp kaffe om natten så vurder å tilsette melk siden det kan begrense de energigivende effektene.

Høyt syrenivå i magen betyr at du kan ha fått foreslått å hoppe over kaffe ettersom det har høye pH-nivåer. Melk i kaffe kan hjelpe til med å senke disse nivåene.

Kaffe med melk kan forhindre spiserørskreft ettersom det senker temperaturen på kaffekoppen din. Det å drikke en for varm kopp med kaffe øker sjansene for brannskader i det følsomme spiserørsvevet. 

5 drikker med kaffe og melk du bør prøve

Du er en ivrig kaffedrikker og kanskje du må prøve noe nytt for å legge til litt spenning i din daglige kaffedrikking. Vi har alt, her er kaffevarianter med melk som du kanskje ikke har hørt om før:

  • Café Miel (fransk)/ Café Con Miel (spansk) er en espresso-kaffe toppet med dampet melk, en dæsj med honning og et lett kaneldryss.
  • Iskaffe, som avhengig av hvilket land du kommer fra, kan bli servert noe forskjellig. Om vi gjør som tyskerene her, så er det en kald kaffe med melk og sukker, iskrem og toppet med pisket krem.
  • Galão er en portugisisk variant av den typiske kaffe latten. Den er mye tyngre på melken med et kaffe/dampet melk-forhold på en til tre.
  • Hermetisert kaffe kan låte merkelig men det er mange i Asia som praktisk talt lever på den. Veldig søt og med melk, absolutt noe man bør prøve når man reiser i Asia.
  • Caffè Marocchino er en italiensk espresso kombinert med kakao og skumpisket melk. Fordi forskjellige regioner i Italia gjør ting forskjellig, kan den være laget med en sjokoladesirup i stedet. 

Vi kan tilby mer

Cappuccinos, lattes og macchiatoer er ikke de eneste kaffekapslene med melk for Dolce Gusto tilgjengelig fra oss hos KaffeKapslen. Vi har også alternativ som mocha, caffe al ginseng og til og med med soyamelk.

Variasjon og utvalg er virkelig ikke et problem når du har en Dolce Gusto-kaffekapselmaskin og du kjøper dine kaffekapsler fra oss.