• ★★★★★ 500.000 kunder siden 2011
  • Fri frakt på ordre over 999,-
  • Vi sender hver ukedag kl. 13:00

Smagsmix til Dolce Gusto®

1 varer

  • Levering innen 1-4 virkedager
  • Fraktkostnad: 79 kr. på bestillinger over 100 kr.
  • Gratis frakt på bestillinger over 999 kr.
Ved at man kjøper en Dolce Gusto-kaffekapselmaskin betyr det at man har mange kaffe- og tekapsler å velge mellom og ønsker å prøve dem alle. Som er bare logisk. Du vil enten finne din kaffekapselfavoritt eller oppdage at du elsker dem alle og nyte variasjonen du får fra en smaksblanding. Uansett er det kun logisk når du kjøper din første Dolce Gusto-kaffemaskin at du så prøver vår smaksblanding.

Hva en smaksblanding inkluderer

Avhengig av ditt budsjett og kaffepreferanse kan du velge en smaksblanding som best passer for deg.

Smaksblandingene kan endre seg avhengig av hvilke merker eller smaker vi har av kaffekapsler for Dolce Gusto i vår nettbutikk. Det er mellom 2 og 4 kapsler av hver variant, så du kan dele opplevelsen med en venn eller partner.

Hvorfor kjøpe en smaksblanding

Når du kjøper din første Dolce Gusto-kaffekapselmaskin, har du kanskje bare smakt noen få kaffe- eller tekapsler før, om noen. Disse smaksblandingene er en flott måte å starte din reise med oss på og finne ut hvilke kaffe- eller tekapsler du liker best.

Kanskje du ser etter noen andre merker og vil prøve en mer prismessig overkommelig kaffekapsel for din Dolce Gusto-kaffekapselmaskin. Det betyr at du kan prøve ny kaffe uten å være bundet til å kjøpe bare en kaffevariant om gangen. Hva om du ikke liker den?

En annen flott grunn til å kjøpe en smaksblanding med kaffe eller te er når du har gjester over eller spesielle anledninger. Nå kan du imøtekomme alles ganer og favoritter.  

Ikke glem å huske

Så du har kjøpt en smaksblanding og elsker å prøve forskjellig kaffevarianter, flott! Men ikke glem å notere deg hvilke kaffevarianter du favoriserte, samt når på dagen du likte den mest. Hva med din familie og venner? Hvilke kapsler likte de best? Kanskje de var så forskjellige med det de foretrakk at du ganske enkelt burde kjøpe en smaksblanding igjen for det neste middagsselskapet. Gir perfekt mening.

Sprø fakta om te

Mens du smaker på dine tekapsler for Dolce Gusto, her er noen sprø fakta om te du kan fnise eller gispe over:

  • Når skuespillere skal drikke whisky i scener, er det vanligvis tynn te i stedet.
  • Tesett i det 18. århundre kom med numrerte teskjeer for å hjelpe vertskapet med å huske hvem som behøver påfyll.
  • Hardpakkede teblokker ble brukt som en valuta i Sibir i det 19. århundre.