• ★★★★★ 500.000 kunder siden 2011
  • Fri frakt på ordre over 999,-
  • Vi sender hver ukedag kl. 13:00

Avkalking og tilbehør til Illy

10 varer

  • Levering innen 1-4 virkedager
  • Fraktkostnad: 79 kr. på bestillinger over 100 kr.
  • Gratis frakt på bestillinger over 999 kr.

Når du bruker en vakker, stilriktig kaffekapselmaskin og en kaffekapsel av høy kvalitet, ønsker du også at alt annet skal passe inn i det bildet. Kaffekoppene du drikker av og melkekanna du skummer melken din i. Kanskje en kopp kaffe alene ikke helt frister i dag, og du trenger noe ekstra. Maskinen din trenger kanskje avkalking. Vi kan hjelpe deg uansett hva du har behov for. Din kaffebutikk for alt. 

Avkalking

Det å avkalke din Illy kaffekapselmaskin er like viktig som din første kaffekopp om morgenen. Heldigvis er det ikke nødvendig å gjøre det hver dag. Det er noen faktorer som påvirker hvor ofte du må gjøre det, som hvor ofte du bruker maskinen din og kvaliteten på vannet du bruker. Når du blir kjent med maskinen din basert på dine vaner med å lage kaffe, vil du lære hvor ofte du bør avkalke den. Du vil også merke avslørende tegn som indikerer at det er på tide å avkalke igjen – et av dem er hvor støyende din kaffekapselmaskin har blitt, eller at trykket i traktingen minsker. Avkalking vil ikke bare ta vare på kaffekvaliteten du får fra maskinen din men også sørge for at du kan glede deg over å bruke den i så lang tid som mulig.

H2O

Blir det kaffe uten vann? Nei. Og derfor, når man drikker den beste kaffen, bør du ikke også bruke det beste vannet du kan? Vi kan sørge for at du ikke bare har vann til å drikke som både lukter og smaker godt, men det kan også brukes i din Illy kaffekapselmaskin, ved at du bruker våre mugger med vannfilter. Med mindre kalksten i vannet ditt må du ikke avkalke maskinen din så ofte. Og det vil selvsagt kun påvirke kaffesmaken på en positiv måte.

Det gir også helsefordeler, for når vannet smaker bedre, da drikker man mer vann. Når man bruker en mugge med vannfilter fjernes klorin, tungmetaller og fluor fra vannet. 

Kaffekoppsett

Kaffekoppsett for cappuccino og espresso fra Illy har enten en klassisk Illy-utforming med deres logo, eller en unik utforming som bare Illy har. Vår sett er en flott måte å utvide samlingen din på, eller som gave til en venn eller et familiemedlem du vet har en kaffekapselmaskin fra Illy. Som med deres kaffekapsler og maskiner er det kun logisk at deres kopper og skåler vil være av den samme høye kvaliteten.

Forseggjort kaffe

Om man skal underholde gjester eller kun føler for noe annet, har vi det riktige forslaget for deg. Hvorfor ikke skumme opp melken din for å lage vanlig baristakaffe i vår melkemugge. Og hva med å prøve våre forskjellige smakssatte kaffesiruper, som bringer kaffedrikkingen din videre til det neste smaksnivået. Vær kreativ. Imponer deg selv. Mulighetene er endeløse.