E.S.E. pods fra Illy

2 varer

  • Levering innen 1-4 virkedager
  • Fraktkostnad: 79,90 kr. på bestillinger over 100 kr.
  • Gratis frakt på bestillinger over 999 kr.
E.S.E står for "Easy Serving Espresso" og Illy kan stolt skryte av denne innovasjonen fra 1970-tallet. Deres målsetting var å ta det å lage espresso i høy kvalitet fra kaffehuset og hjem til ditt eget hus. Illy gjorde det enklere for alle å få den samme kvalitetskaffen hjemme også. Ikke bare er dette en innovasjon fra Illy, men det er også en miljøvennlig innovasjon som gir deg en perfekt espresso på bare 30 sekunder.

5 veier til den perfekte Illy-blandingen

Illy-blandingen er anerkjent over hele verden etter 8 tiår med erfaring bak en kaffeblanding som jevnt over har holdt seg på det høye nivået det legges opp til. Her kan du lese hvordan dette ble, og fortsatt frem til i dag fortsetter å bli, oppnådd:

  • Blandingen består av 9 av de beste arabicabønnene som hentes fra 4 kontinenter gjennom direkte kjøp og nært samarbeid.
  • Smaken du vil oppleve fra dine "E.S.E pods" er perfekt balansert i smak og aroma.
  • Hver innhøsting sjekkes og korrigeres om en uoverensstemmelse blir funnet for best mulig å holde på smaken de kjennetegnes ved.
  • Mesterlig blandet i forkant av risting/brenning og kjøling.
  • Trykksatt pakking sikrer at den friske smaken og aromaen bevares. 

Trinn til den beste Illy-cappuccino

Vi elsker alle en skumaktig kremet fløyelsaktig cappuccino og en forventer kun å kunne finne den høye standarden man er vant til i et kaffehus, laget av en barista. Ikke når det kommer til Illy, deres kaffemaskiner, "E.S.E pods" og som det viktigste, deres kaffeblandinger. Her er en liste over ting man kan gjøre fra, Illy selv, over hvordan man kan klare å lage den beste cappuccinoen man noen gang har smakt. Laget av deg, hjemme.

  • Melken din bør være kald og ikke fettredusert for det beste skumresultatet, helt i din dampende mugge ¾ full.
  • Før du starter bør det frigjøres damp fra dampstaven din i omtrent 2 sekunder slik at den tømmes for evt. gjenværende vann.
  • Etter at du starter må du huske at etterhvert som skummet stiger vil melkenivået synke, derfor må skummehodet senkes gjennom denne prosessen. Hold stavtuppen din på skrå under overflaten. La naturlig sirkulasjon oppstå og ikke rør unødvendig.
  • Du vil at melkevolumet ditt skal dobles og at temperaturen er 65 grader Celsius.
  • Et smart triks er å tappe eller slå foten på muggen din for å komprimere skummet.
  • Når du heller din dampede melk, sikt etter senteret først, og fortsett så å helle med en sirkulær bevegelse utover mot kanten av cappuccinokoppen din.

Det siste trinnet man må huske på er å slippe ut damp igjen slik at man fjerner all gjenværende melk.