• ★★★★★ 400.000 kunder siden 2011
  • Fri frakt på ordre over 999,-
  • Vi sender hver ukedag kl. 13:00

Kaffetrakter fra Illy

0 varer

  • Levering innen 1-4 virkedager
  • Fraktkostnad: 99 kr. på bestillinger over 100 kr.
  • Gratis frakt på bestillinger over 999 kr.
Med 8 tiår med erfaring, har Illy virkelig en spesiell plass i kaffehistorien, stilmessig svært god, funksjonell ingeniørkunst og helt på topp når det kommer til utforming. Folk forventer derfor kun det beste fra Illy, og de leverer år etter år uten å svikte.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Utforming

Illy-kaffekapselmaskiner er ikke så veldig brede slik at de skal kunne plasseres hvor som helst på kjøkkenbenken din. Noen av deres kaffekapselmaskiner har automatisk kapselmater, vannbeholder og kapselskuff tilgjengelig fra fronten. Mens noen av deres kaffekapselmaskiner har knapper som er enkle å trykke på har andre berøringsfølsomme ikoner plassert på toppen av maskinen. Ved at man kan flytte koppholderen opp og ned gjør at man kan bruke kopper i alle størrelser med visse maskiner. 

Funksjonsbeskrivelse for noen av Illys kapselmaskiner

Kapselskuffen har en kapasitet på 8 - 10 kapsler, og maskinen kan ha et pumpetrykk på 15-19 bar, hurtig automatisk kapselmater, 2 programmerbare mengdeinnstillinger, automatisk stopp og utkasting av kapsler, automatisk avskruing og 2 posisjoner for koppholderen. Noen kaffekapselmaskiner har automatisk avkalking og en dampstav til bruk som melkeskummer. Du kan enten velge en kaffemaskin hvor du får følelsen av at du bruker en kapsel maskin eller få følelsen av en espresso-maskin men fortsatt bruker deres kvalitetskaffekapsler.