• ★★★★★ 500.000 kunder siden 2011
  • Fri frakt på ordre over 999,-
  • Vi sender hver ukedag kl. 13:00

Avkalking og tilbehør til Lavazza A Modo Mio

4 varer

  • Levering innen 1-4 virkedager
  • Fraktkostnad: 79 kr. på bestillinger over 100 kr.
  • Gratis frakt på bestillinger over 999 kr.

Lavazza-kaffekapselmaskiner fremmer utforming og teknologi som står helt i tet, derfor er det bare logisk å opprettholde den standarden og vedlikeholde din kaffemaskin. Du kan gjøre det med avkalkingstabletter og å bruke vann av beste kvalitet. Men hva med å tilsette litt moro og ekstra smak til kaffen din? Alt dette kan du gjøre når du kjøper dine kaffekapsler for Lavazza. Man har ikke behov for å gå noen annen plass!

Kaffekapselmaskinytelse

Ingen ting er verre enn når du er desperat etter en veldig etterlengtet kopp Lavazza-kaffe og maskinen din fungerer særdeles dårlig eller ikke i det hele tatt. Dette kan enkelt unngås ved ganske enkelt å kjøpe dine avkalkingstabletter samtidig som du kjøper dine kaffekapsler. Hvorfor vente eller handle på en annen plass når du kan gjøre alt samtidig.

Dette vil sørge for at maskinen din fungerer feilfritt og ikke blir en støyende distraksjon i bakgrunnen. I siste ende kan kaffekapselmaskinen din få forkortet levetiden sin dersom du venter for lang tid før du avkalker den.

Renere vann

Vann er kilden til liv, men beklageligvis vil det kanskje ikke alltid være så rent eller trygt å drikke som du håper at det er. Det kan inneholde skadelige urenheter, klorin, fluor og tungmetaller.

Med en mugge med vannfilter kan du ganske enkelt bruke vannet, ikke bare til å drikke hjemme, men til å fylle vannflasken din, og viktigere enda, fylle din Lavazza-kaffekapselmaskin med. Det vil ikke kun bety renere vann, men betyr også at du ikke vil behøve å avkalke din kaffekapselmaskin så ofte som med springvann.

Å fylle vannflasken din vil spare deg for penger du ellers ville ha brukt på flaskevann, og tar vare på miljøet rundt deg. Det er en vinn-vinn situasjon.

Ekstra smak

Vi kan ta din Lavazza-hverdagskaffe og gjøre den til en virkelig lekkerbisken med det brede utvalget av kaffesiruper vi lagerfører. Når du har lyst på dessert, og alt du har i huset er Lavazza-kaffekapsler, så er det å bare tilsette kaffesirup til kaffen din og toppe med melkeskum virkelig nydelig. Du kan virkelig utfolde deg.

På farten med kaffen

Enten den er varm eller kald kan vi hjelpe deg med "kaffen på farten". Vi har passende termokrus du kan fylle opp med din Lavazza-kapselkaffe. Vi har også et utvalg med iskaffevarianter som er flotte for sommeren, smaker oppfriskende, og vil gi deg det koffeinsparket du trenger. Hvorfor kjøpe og drikke vanlig kaffe når du kan drikke din veldig egen Lavazza-kaffe – varm, eller til og med som iskaffe.

Melkaktig kremet kaffe

Om frisk melk i din kaffe ikke helt er din greie, da hvorfor ikke prøve kaffefløte eller kondensert melk. Det vil gi deg en rikere og mer kremaktig Lavazza-kaffe. Og om din kaffemaskin kanskje ikke kom med en melkeskummer så kan vi hjelpe med det også. Enten sånn eller slik vil du få deg en myk fløyelsaktig kaffe akkurat som du liker den.