• ★★★★★ 400.000 kunder siden 2011
  • Fri frakt på ordre over 999,-
  • Vi sender hver ukedag kl. 13:00

Alle kapsler til Nespresso®

0 varer

  • Levering innen 1-4 virkedager
  • Fraktkostnad: 99 kr. på bestillinger over 100 kr.
  • Gratis frakt på bestillinger over 999 kr.
Kaffekapsler fra Nespresso® er populære rundt om i hele verden, og variasjonen av tilgjengelige kaffekapsler går langt forbi det Nespresso® tilbyr i deres butikker. Med oss finner du ikke bare Nespresso®-kompatible kapsler som ristretto, espresso og lungo, men du har også alternativ med smakssatte kaffe- og tekapsler.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Nespresso®-kompatible kaffekapsler

Nespresso® var den første til å introdusere kaffekapsler for verden, og er stadig den mest brukte kaffekapselmaskinen i Europa. Nespresso® eies av Nestle, som er en av verdens største og eldste matprodusenter.

De originale Nespresso®-kaffekapslene kan kun kjøpes fra Nespresso®, men med økt etterspørsel for en mer prisvennlig kaffekapsel, resulterte det i en fremvekst av Nespresso®-maskin-kompatible kaffekapsler som ikke ble produsert av Nespresso®. Eksempler på Nespresso®-maskin-kompatible kapsler av høy kvalitet er merker som Gimoka, Café Rene og Cap’Mundo, som vi lagerfører.

Miljøvennlige kaffekapsler for Nespresso®

En del av vårt brede utvalg av ristretto, espresso, og lungo-kapsler for Nespresso® er miljøvennlige og biologisk nedbrytbare kapsler som inneholder organisk og gmo-fri kaffe. Biologisk nedbrytbart betyr at det tar 12 uker å bryte det ned i naturen. Disse biologisk nedbrytbare kapslene er et svar på de miljømessige bekymringene som kaffekapselelskere er så utsatt for.

Kaffe med melk

Kaffe laget med en Nespresso®-maskin gir følgende størrelser, ristretto (25ml.), espresso (40ml.) og lungo (110ml.). Mange europeere liker en noe større kaffekopp med melk, og derfor er det logisk å tilsette melk i kaffe laget med en Nespresso®-maskin. Du kan tilsette vanlig melk eller bruke en melkeskummer.

Smakssatte kaffekapsler

Dersom du elsker kaffe, men noen ganger føler for en forandring, eller ønsker å utfordre smaksløkene dine, så er tiden kanskje inne for å prøve kaffekapsler for Nespresso® smakssatt med enten karamell, sjokolade eller vanilje. Bemerk at smakssatte Nespresso®-kompatible kapsler er ikke tilgjengelig i utvalget fra det originale merkenavnet.

Utforsk en ny verden av smaker

Et alternativ til smakssatt Nespresso®-kompatible kapsler er å tilsette kaffesirup med smak, slik som karamell, hasselnøtt og mange andre smaker til kaffen din. Her kan du finne alle våre varianter av kaffesirup.

Tilbehør som hever din Nespresso®-opplevelse

Som alltid er det viktig å ta godt vare på din kaffekapselmaskin. Vi foreslår at du avkalker din maskin minst en gang om måneden, med, for eksempel, våre avkalkingstabletter spesielt for Nespresso® maskiner fra Bosch.

Vi også har kapselholdere for Nespresso®-kompatible kapsler i forskjellige varianter, samt fyllbare